"Morning Consult, firma zajmująca się badaniem rynku i opinii publicznej, zapytała 2 tys. zarejestrowanych amerykańskich wyborców by wskazali gdzie na mapie znajduje się #Iran. 28% wskazało prawidłowo."
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sjp
2020-01-09, 10:46
co z tego?
konto usunięte
2020-01-09, 11:09
Taki odsetek 28% inteligentnych i swiadomych osób w społeczeństwie wystarczy. Reszta do szpadla i smieci wybierac, wykształcenie im nie potrzebne, bo jak się mówi:
"Nie ma nic gorszego niż człowiek wykształcony ponad własna inteligencje".
stare ale na temat iranu od 2;10
Izraela nie wpisali, żeby nie wyszło, że to antysemici?
Trochę gówno burza. Ciekawe ile osób z Polski by poprawnie pokazało gdzie jest np Urugwaj. Myślę że może 10 % by poprawnie wskazało
Podziwiam idiotów, którzy wskazali miejsce na morzu.
Mam nadzieje ze w tej dwojce ktora wskazała na Polske nie znajdował sie Trump.
I na bank wszyscy Polacy by prawidłowo wskazali stany w UAS

podejrzewam że z Iranem większość też by miało problem. Darujcie sobie... Spytaj się 10 przypadkowych ludzi na mieście najlepiej takich po 40stce na jakim kontynencie leży Iran to większość powie że w Afryce.
Nie ma co się dziwić. Do USA wyjeżdżali w większości kretyni nie potrafiący się odnaleźć w europie. Głupi ludzie z reguły szukają łatwego życia, co mogą znaleźć w USA i Wlk. Brytanii.
Tak na marginesie. Socjalizmowi można wiele zarzucić jeśli jest ekstremistyczny, ale gdyby nie powszechny obowiązek edukacyjny, centralnie zarządzany to mielibyśmy podobny odsetek imbecyli.
konto usunięte
2020-01-09, 15:39
Black Snake napisał/a:
I na bank wszyscy Polacy by prawidłowo wskazali stany w UAS podejrzewam że z Iranem większość też by miało problem. Darujcie sobie... Spytaj się 10 przypadkowych ludzi na mieście najlepiej takich po 40stce na jakim kontynencie leży Iran to większość powie że w Afryce.
Ale nie w oceanie, w Polsce wiedza przynajmniej czym jest mapa.