W towarzystwie krów odbywa się akt zapłodnienia kury, po którym kogut pada jak długi. Krowy leniwie rzucają spojrzenie na dogorywanie koguta, który po owym akcie zamiera trzepocząc jeszcze rozpaczliwie skrzydłami lecąc po ziemi.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 12:23
@fantastico masz jakies potwierdzone zrodla ze kura zostala zaplodniona? Jesli nie to prosze nie wprowadzaj ludzi w blad gdyz na filmiku powyzej widac co najwyzej dosc krotki, nieudany akt kopulacji
Jimmydm napisał/a:
@fantastico masz jakies potwierdzone zrodla ze kura zostala zaplodniona? Jesli nie to prosze nie wprowadzaj ludzi w blad gdyz na filmiku powyzej widac co najwyzej dosc krotki, nieudany akt kopulacji
Info prosto z rejestru zapłodnień kur.
Ej, czemu @fantastico pisze w taki sposób?
Wiem, że jest tak od dłuższego czas, ale jakoś ciągle nie ogarnąłem przyczyny... Nie czepiam się, jestem po prostu ciekawy ;d
Mój wymarzony koniec życia, żeby tylko była gwarancja że zajdzie i że będzie chłopak.
<marzyciel>
@up
Nie chcę niszczyć Tobie marzeń, ale ciąża pozamaciczna to mit i ręka nie może zajść w ciąże.
Nie chcę niszczyć Tobie marzeń, ale ciąża pozamaciczna to mit i ręka nie może zajść w ciąże.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie