👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak z feministkami, obrosną w piórka i myślą, że do każdego mogą podskakiwać

pies na łańcuchu to jakaś pomyłka
ludzi prędzej co niektórych
ludzi prędzej co niektórych
Pralpunkt napisał/a:
p*zda nie pies
Amstaff by złapał i zacisnął szczenke i było by po rosole
A ten nie wie co ma zrobić
prędzej już za inne koguciki dostał szpadlem kilka razy i się nauczył, że nie wolno
Szacun dla KOGUTA.
Słabszy i mniejszy.. Ale z jajami!
Wielu z was tego brakuje.
Na Klawiaturze bezjajowcy mogą pisać PROZY... ale w życiu to c🤬y są.
Słabszy i mniejszy.. Ale z jajami!
Wielu z was tego brakuje.
Na Klawiaturze bezjajowcy mogą pisać PROZY... ale w życiu to c🤬y są.
stąd powiedzenie ptasi móżdzek, kogut myśli że jest orłem a pies odpuszcza bo się boi, powszechne zjawisko pośród ludzi
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie