📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mój związek z internetem jest idealny, znamy się już jakieś 15 lat a on ciągle mnie zaskakuje.

This man has a big miusical cook
(sory, mam angielski na poziomie tuska)
(sory, mam angielski na poziomie tuska)
Wierutne kłamstwo. Udowodniono, że mężczyzna podczas stosunku nie jest w stanie nawet myśleć... a co dopiero grać na gitarze i myśleć nad chwytami

Ale dlaczego psuć sobie stosunek mysleniem czy też graniem na gitarze......
Jak to słynny mędrzec powiedział "Są rzeczy na tym świecie co nawet się filozofom nie śniło"

Dokładnie. Pytanie do autora... Na jakim ty forum siedziałeś że to znalazłeś?!

legenden napisał/a:
Jak to słynny mędrzec powiedział "Są rzeczy na tym świecie co nawet się filozofom nie śniło"
![]()
fizjologom nawet zapamiętać tekstu nie umiesz ..
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie