Ale z niej maszkara...
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
hmmmm jak dla mnie to ma piękny głos.. tyle że przy mnie ust może tylko do jednego używać..

podpis użytkownika
I tak skończysz tam gdzie inni.
Kojarzycie przyciemnonego pana co siedzi na koniu?
Jakiego k🤬a pana? cz🤬cha co sepleni ,pana to on może ma
Jakiego k🤬a pana? cz🤬cha co sepleni ,pana to on może ma

Fajna babka, ale ten angolski akcent...
podpis użytkownika
Muminki cię widzą, Muminki cię śledzą, Muminki cię dorwą, zabiją i zjedzą.
Ciekawe kiedy brzydkie, wąsate, obleśne feministki wzniosą protest przeciwko tej seksistowskiej reklamie stworzonej przez szowinistyczne świnie, dla szowinistycznych prosiaków? Jak tak można uprzedmiotawać kobiety!
Oczywiście, reklama z pół nagim, przystojnym murzynem jest w porządku, ale z pół nagą kobietą już nie!
Btw, jeśli wierzyć wikipedii to ta Rossie Jones ma 21 lat. Jest rok starsza ode mnie. Jezu, moi rówieśnicy robią karierę w sporcie, w filmach, w modelingu. Zarabiają miliony... A ja k🤬a, prowadzę biedne i nędzne studenckie życie i przeglądam sadistica w poszukiwaniu bab z k🤬sami.
Oczywiście, reklama z pół nagim, przystojnym murzynem jest w porządku, ale z pół nagą kobietą już nie!
Btw, jeśli wierzyć wikipedii to ta Rossie Jones ma 21 lat. Jest rok starsza ode mnie. Jezu, moi rówieśnicy robią karierę w sporcie, w filmach, w modelingu. Zarabiają miliony... A ja k🤬a, prowadzę biedne i nędzne studenckie życie i przeglądam sadistica w poszukiwaniu bab z k🤬sami.

podpis użytkownika
#1. hejter dubstepu na forum.
Odgłos małpy na końcu uświadomił mi, że obie reklamy nagrywano w jednym studiu i murzyn się chyba troche wk🤬ił

Przecież reklama z murzynem sama w sobie jest parodią. A tutaj wersja miła dla oczu.
parzych73 napisał/a:
Ja p🤬lę, kolejny mańkut...
![]()
to ty nie wiesz, że jak się wali lewą ręką to tak jakby ktoś ci walił