Teraz jest wszystko ok, ale jak ktoś wrzuci film jak karmi swojego węża czy żółwia szczurami to k🤬a wielkie oburzenie. Krzyczcie p🤬dy, że wilki są złe, brutalne i cwaniaki w grupie i to na mniejszego. Powinny zaprosić kojota do wspólnego posiłku a później zmienić płeć i na łące postawić tęczowy squot.

Jedyne zwierzęta obok kotów, które mnie fascynują.
Ty to masz wyobraźnię... :3

grzesiek198829 napisał/a:
Czy zwierzęta prowadzą ze sobą wojny? Czy zwierzęta zabijają dla przyjemności? Czy zwierzęta prowadzą do zagłady własnej i planety na której żyją? K🤬a nie wydaje mi się. CZŁOWIEK jest najgorszym stworzeniem które zamieszkuje ziemie więc nie p🤬l człowieczku o jakimś sk🤬ysyństwie kiedy wilki zjadają kojota by przeżyć następne kilka ba może kilkanaście dni bez pożywienia w momencie kiedy człowiek wp🤬la j🤬e ciapakowe kebaby a gdy mu zabraknie to pójdzie do brudasa po następnego i będzie utrzymywał kozojebce który się będzie jeszcze śmiał mu w twarz bo zwalił konia do sosu czosnkowego i powie mu o tym w ich koślawym bełkocie a w odpowiedzi słyszy tylko...mmmm jakie pyszne
![]()
Ty to masz wyobraźnię... :3
Wilki są zajebiste.
a z kałuży się wynurza,
Hipopotam powiadacie?
To Antifa po krucjacie
Z nosa cieknie, oczy łzawią,
już się chłopcy w to nie bawią.
Ryj obity, dupa cała,
To skinheadzi wpier******
Dla Antify, kupy szczyli
podpis użytkownika
Na podwórzu jest kałuża,a z kałuży się wynurza,
Hipopotam powiadacie?
To Antifa po krucjacie

Z nosa cieknie, oczy łzawią,
już się chłopcy w to nie bawią.
Ryj obity, dupa cała,
To skinheadzi wpier******
Dla Antify, kupy szczyli

@grzesiek198829 No akurat zwierzęta potrafią zabijać dla samej przyjemności, wojny też ze sobą prowadzą

wilki zachowują się troche jak kibole, silne tylko w stadzie, ale pewnie w pojedynkę nawet by nie podszedł

ojojoj biedny zwierzaczek chlip, chlip...
jak można zabijać zwierzęta, żeby zwiększyć szansę przetrwania własnego gatunku, nie rozumiem tego
jak można zabijać zwierzęta, żeby zwiększyć szansę przetrwania własnego gatunku, nie rozumiem tego

Piękne video
Szkoda samiczki teraz sama musi przemierzać setki kilometrów

ogladalem to akurat w TV, wilki są wypas:)
podpis użytkownika
asdasdasd
Mam pytanie gdyż nie mogę znaleźć. Mianowicie czy kojot i wilk to jak osioł i koń, Koń towarowy i koń wyścigowy, czy koń arabski i koń angielski?

Na ostudzenie orły kontra wilki. Można oglądać od 30 sekundy.