Coca-cola zabija, mamy potwierdzenie.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
podpis użytkownika
J🤬 ruskie onuce bez litości.Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Jakby zaparkowal w polowie na chodniku to nie mialby problemu, a jak zaparkowal jak j🤬y ksiaze na srodku to c🤬j mu w dupe

maxkulczyk napisał/a:
Jakby zaparkowal w polowie na chodniku to nie mialby problemu, a jak zaparkowal jak j🤬y ksiaze na srodku to c🤬j mu w dupe
jakby wjechał na chodnik to by rozj🤬 zadaszenie, które widać w prawym górnym rogu...
Ogarnijcie ciapatego w czapce. Zanim 'pomógł' poszkodowanemu założył czapeczkę na ryj. Klęknął przy poszkodowanym udając że mu pomaga ale jak się przyjrzycie koleś grzebie mu po kieszeniach, nawet na typa się nie patrzy tylko na jego kieszenie, odwraca się w bok żeby ogarnąć czy nikt nie patrzy i cyk w 00:18 pakuje łup do kieszeni. J🤬y spryciarz

Tobiahus96 napisał/a:
Ogarnijcie ciapatego w czapce. Zanim 'pomógł' poszkodowanemu założył czapeczkę na ryj. Klęknął przy poszkodowanym udając że mu pomaga ale jak się przyjrzycie koleś grzebie mu po kieszeniach, nawet na typa się nie patrzy tylko na jego kieszenie, odwraca się w bok żeby ogarnąć czy nikt nie patrzy i cyk w 00:18 pakuje łup do kieszeni. J🤬y spryciarz
Ja to na poczatku myslalem ze chce go czyms dobil jak wzial zamach tymi rekoma zeby czapke zalozyc
Jednego idioty pracującego dla tej zj🤬ej monopolistycznej korporacji mniej. A i tak w komentarzach mnie durne lemingi wyśmiejecie bo namiętnie ten syf chlejecie.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"

podpis użytkownika
Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"