👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

tosiewytnie, myślę, że warto byłoby wspomnieć na jakim filmiku/osobie, na której się wzorowalićie, bo niestety chamsko zerżnęłiście i przywłaszczyliście moje słowa.
żenujący typ, dobrze żeby wiedział ze euro jest co 4 lata, ale według niego przerżniemy na euro jak co roku, tępe żenujące ścierwo.
wioche to robia ludzie ktorzy tworza takie bez sensowne parodie...

Nie mogło obyć się bez komentarza.
Żenujące przebranie przygotowane do szopki i idiotyczna próba zmiany głosu na pani w podeszłym wieku. Piosenka czytana z kartki, piosenka, która nie jest w całości jego pomysłem. Pierwsza część utworu przygotowana przez samego siebie, reszta zerżnięta z sieci.
Piwa nie będzie...
Żenujące przebranie przygotowane do szopki i idiotyczna próba zmiany głosu na pani w podeszłym wieku. Piosenka czytana z kartki, piosenka, która nie jest w całości jego pomysłem. Pierwsza część utworu przygotowana przez samego siebie, reszta zerżnięta z sieci.
Piwa nie będzie...

i tak polska kojarzy się wszystkim z wiochą, nawet takim turkom
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie