Nie lubię tego gościa za zbyt wulgarny język jakim operuję ale to co zrobił rozbawiło mnie w szczególności przygotowanie wizualne jak i tekst piosenki
btw. zamiast oglądania meczu wolałbym obejrzeć jak wieszają tuska na stadionie narodowym

btw. zamiast oglądania meczu wolałbym obejrzeć jak wieszają tuska na stadionie narodowym
Dakann srakan! To nie jest śmieszne, nie jest interesujące, jest żałosne. Srakan spalił się po Piątku 2.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Skoro dakann uważa,że przegramy w c🤬j wysoko to lepiej będzie jak na serio sp🤬oli z tego kraju .C🤬j z takimi ludźmi co k🤬a tylko krytykować umieją a gdy Polska wygra mecz to k🤬a dupni kibice od zawsze.
podpis użytkownika

Dzięki za ten filmik, cały dzień miałem zatwardzenie, obejrzałem i już wszystko wporządku

ten koles nadal nagrywa filmiki z nadzieja ze zrobia furore..

K🤬a jego mać. Autorem tekstu jestem ja (potwierdza to przykładowo mój wpis, tu czy innych portalach), filmik jest na moim kanale YouTube oczywiście mam też oryginały tego jak to śpiewałem i tekst który pisałem. Dlaczego on to zerżnął nie pytając nawet o zgodę i teraz zbiera za to laury?!
jaki hymn taki orzeł

podpis użytkownika
Chcesz zobaczyć mój opis? - Wciśnij F13.