



ale wyk🤬isty porterhouse steak, najlepsze mięcho, na patelni medium rare, masełko na to i można wp🤬lać samo, aż się uszy trzęsą
ostatnio wp🤬lałem cote de beef i urugwajskie ribeye
w c🤬j lubie mięcho dobrego gatunku
a to inne ujęcie przy damskiej dłoni
kawałek jest hehe
ostatnio wp🤬lałem cote de beef i urugwajskie ribeye

w c🤬j lubie mięcho dobrego gatunku
a to inne ujęcie przy damskiej dłoni

kawałek jest hehe

xts, mięso dobrej jakości i na patelni, niezły z ciebie cebulak



wert234 napisał/a:
xts, mięso dobrej jakości i na patelni, niezły z ciebie cebulak
![]()
p🤬lne proszkiem o smaku grilla, jebne na patelence z tv markietu i znikasz
drewna w kuchni nie będę rozpalał
chyba, że jesteś specem i chcesz się podzielić jak najlepiej przyrządzić steka, chętnie się dowiem czegoś nowego


Pierre d'Ollony napisał/a:
@xts
gdzie to można kupić i w jakich cenach?
www.befsztyk.pl
mi znajomy z knajpy wynosi

befsztyk.pl/stek-dojrzewajacy-p-832.html
befsztyk.pl/stek-york-p-756.html
befsztyk.pl/stek-porter-house-limousine-p-799.html
befsztyk.pl/stek-tbone-limousine-p-800.html
a widziałem wczoraj, mogłem wrzucić
Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.

podpis użytkownika
Naj🤬 tysiąc postów i na emeryturę.Albo dwa.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.