👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Robert wie co się na świecie dzieje. Komuś bicek urósł i on to już wie. Dlatego siedze przed kompem
było sadol.pl/robert-burneika-zbiorczy-vt58071,75.htm953132
[ Komentarz dodany przez: Nostry: 2012-03-18, 12:24 ]
Wedle aktualnej polityki programowej Sadistic.pl materiał który jest "dublem z komentarza" nie będzie traktowany jako dubel
[ Komentarz dodany przez: Nostry: 2012-03-18, 12:24 ]
Wedle aktualnej polityki programowej Sadistic.pl materiał który jest "dublem z komentarza" nie będzie traktowany jako dubel
Spodziewałem się "rosną mi włosy w różnych miejscach? Gdzie? Na przykład na jajach". Haha dobre

Żart był dosyć zabawny, tylko niestety żarty trzeba umieć opowiadać.
up@ racja żart dość śmieszny, ale ja na miejscu tego reportera to bym sie bał nie śmiać ;D
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Pirat353 napisał/a:
marit bjoergen (celowo z małej litery)
No no, ale z ciebie bohater.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie