👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
C🤬j z tą rybą, ale nie spodziewałem się takiej kultury wypowiedzi po typach wyglądających w ten sposób.

Ahh ta literówka w tytule... nie miało być "ulane świnie" przypadkiem?

Kutacz_Boga napisał/a:
C🤬j z tą rybą, ale nie spodziewałem się takiej kultury wypowiedzi po typach wyglądających w ten sposób.
Bardzo sympatyczne chłopaki

Widać że tylko konkretnie doj🤬e koksy mają prawo nosić kołczany prawilności;)
Te śledzie się je z dodatkami a nie sama ryba . Takie koksy a śledzika się boją

Z tyłu Karynka z brzuszkiem i dzieciaczkami
ale się mnożą

tylko jeden typ wiedział jak się do tego zabrać. Trzeba najpierw obrać..

I na co komu taka masa przy jednoczesnym bebechu tej wielkości? Nie lepiej mieć te 82-88 kg mięśni i wąską talię? Bez konieczności kłucia dupy i borykania się z rozpadającymi narządami wewnętrznymi, odwapnieniem kości, holesterolem, przerostem komór serca, zniszczeniem nerek i wątroby? Jakim kobietom podobają się takie morświnie?
Poza tym całkiem sympatyczne chłopaki.
Poza tym całkiem sympatyczne chłopaki.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie