📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Zajebiste, ehh ci wasi bracia wschodni jacy są wspaniali i silni, musicie się zjednoczyć i zniszczyć zgniły zachód.
Nie wiem czemu, ale od razu mi się z tym skojarzyło
Może powinien być jakiś regulamin który zakazuje wrzuca treści przez osoby które są obecnie w gimnazjach i niżej?
Głównie z tego powodu iż te starsze pokolenia (jedyne prawdziwe) już dawno to widziały.
Głównie z tego powodu iż te starsze pokolenia (jedyne prawdziwe) już dawno to widziały.

conderus napisał/a:
Ale ruski kacap dupe pruje masakra ....
Ty za to ojczysty język prujesz, analfabeto.
Widzę że w niektórych zakątkach Rosji wojna z nazistami nadal trwa.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie