To jest atak na funkcjonariusza z groźbą pozbawienia życia, ewentualnie poparzenia, więc wniosek jest bardzo prosty, powinni strzelać choćby gumowymi kulami w obronie, nie rozumiem tej sytuacji. Lepiej poczekać aż wszystko rozp🤬olą i potem szukać miesiącami winnych.
Konto usunięte
2017-09-02, 9:48
Jeszcze do tego doj🤬i reklamę
Jak ktoś ma pecha, to i w drewnianym kościele cegłówka na łeb spadnie...
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
pół roku an tą kurtke zebrał !
podpis użytkownika
Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Konto usunięte
2017-09-02, 14:52
Że nie strzelają. K🤬a no ale dlaczego.
Od 0:34 słychać strzały. Ktoś ogląda tu filmy do końca?
Konto usunięte
2017-09-02, 20:58
Wystarczyłaby seria z DSzK i towarzystwo zajęłoby się zbieraniem swoich towarzyszy dosłownie do kupy
Oj, się strzelało w wojsku z tej maszynki
0:34 widac nawet jak dostał
podpis użytkownika
"Matka ćpie, że wiesz?
Lepszy nic niż rydz.."
K🤬y powinny dostać strzały ostrzegawcze "w ręce albo nogi".
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Konto usunięte
2017-09-02, 23:06
Velture napisał/a:
Może jakiś ekspert wie o c🤬j tam chodzi ale ja nie mam pojęcia czy to starcia policji z c🤬kami czy antifą czy naziolami. Nie wiem więc wyjątkowo nie będę się wymądrzać.
Śpieszę z wyjaśnieniem: "Incidentes" to po hiszpańsku "incydenty". Jak powszechnie wiadomo, incydentów się nie wyjaśnia.
Mam nadzieję, że pomogłem.
Zawszę mnie rozk🤬iają takie zwierzątka, (nie obrażając zwierząt). Rzucają jakimś gównem w policję, (kostką brukową, butelkami z benzyną, gównem, czymk🤬akolwiek. never mind) i uciekają. Tacy k🤬a chuligani, uliczni bogowie, a załatwić sobie broni i stanąć jak mężczyzna do walki, (choć prawdziwy mężczyzna bije się o coś, a nie nap🤬la się żeby się nap🤬lać, ale never mind) nie potrafią. Żenada i kilo gówna dosłownie. Jeszcze się k🤬a cofają jak Francuzi w '39, a nawet gorzej.
Lepsze niż nap🤬lanki pod remizą.
podpis użytkownika
Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.