Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Komentarze obleśnych spasionych idiotów, którzy 5 kilometrów nie byli by w stanie przejechać na rowerze. Tylko siedzą obleśne knury i walą konia. Tfu wam na ryj.
Na tą chwilę mamy 6 pedałlarzy na forum

Najbardziej zawsze śmieszą mnie komentarze p🤬d, mówiących jak to rowerzyści ruch im blokują, podczas gdy sami potrafią tylko pedały gazu macać w zamochodzie, a gdyby im dać rower, niech pokazą jacy to są kozacy, jak to się sprawnie, dynamicznie przemieszczają, to po 300 metrach by padli na zawał. Idealny przykład p🤬d, które potrafią tylko chojraczyć dopóki sami czegoś nie mają zrobić
Kilka postów wyżej masz maść. Częstuj się śmiało.
Najbardziej zawsze śmieszą mnie komentarze p🤬d, mówiących jak to rowerzyści ruch im blokują, podczas gdy sami potrafią tylko pedały gazu macać w zamochodzie, a gdyby im dać rower, niech pokazą jacy to są kozacy, jak to się sprawnie, dynamicznie przemieszczają, to po 300 metrach by padli na zawał. Idealny przykład p🤬d, które potrafią tylko chojraczyć dopóki sami czegoś nie mają zrobić
do budy podludziu
@żmij ale ty jesteś żałosny. kozak w necie...
@żmij

@żmij ale ty jesteś żałosny. kozak w necie...
@żmij

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie