Jak można w tym wieku nie umieć na rowerze jeździć. Ale przyznam że fajnie się tych para-rowerzystów ogląda. Jeszcze ten co płacze w 3:15 bo się wywrócił na rowerze... no zrobił mi dzień.
...wiedziałem że getrowi pedelarze to ekstremalni pedalarze, no ale żeby aż tak?
...wiedziałem że getrowi pedelarze to ekstremalni pedalarze, no ale żeby aż tak?
Cytat:
Jeśli ktoś nie lubi pedalarzy to ta kompilacja go zadowoli
![]()
A kto k🤬a lubi pedalarzy? Wynaleziono najpierw rower żeby szybciej dostać się z punktu a do b. Potem wynaleziono samochód i ulice. I jadąc samochodem, próbując jak to było zamierzone jak najszybciej się dostać na miejsce znajdzie się banda biscyclistów którzy mają w dupie swoje bezpieczeństwo. Jak jeżdżą dla zdrowia/sportu to są ścieżki rowerowe. A jak nie stać na auto to niech pop🤬la pksem.
...czekam na gównoburzę obrońców kręcących pedałami
Jakie to jest piękne...
podpis użytkownika
==============================================

Miecz napisał/a:
Jeśli ktoś nie lubi pedalarzy to ta kompilacja go zadowoli
Oglądać 10 minut facetów w trykotach, to niezdrowe.
Niech zrobia kwalifikacje na torze a w wyscigu glownym wypuszcza np 50 pedalarzy a nie cymbaly na prostej drodze sie wywracaja, korkuja miasta i trasy.
Kto nie uśmiechnie się pod nosem na widok wyp🤬alającego się pedalarza ten c🤬j

Oh wy chojraki. Oh jakie wy odważne panienki jesteście tu, w internecie. Ahh ci pedalarze, gorsi ca bo co? Bo tobie debilu udało się nauczyć od deski do deski i zdać prawko to już od pedalarze ludzi wyzywasz. Ale jak Twój stary jeździ rowerem to już nie pedalarz? Może twoja stara pedalarka?
podpis użytkownika
Oglądam sadola od lat I dopiero postanowiłem zalozyc konto. Żal.