Na tym materiale widać po co rowerop🤬kom są kaski
w obu przypadkach, bez kasku pedalarze mieli by przynajmniej solidne wstrząsy mózgu. Aha, sam jestem roweroh🤬jem, jeżdżę środkiem drogi i jak ktoś na mnie zatrąbi to doganiam i r🤬am mu psy.

Też kiedyś tak odj🤬em tylko, że za dzieciaka. Miałem może ze 6 lat. Jechałem za starszym kolegą i zacząłem trzeć o jego tylną oponę swoją przednią. Efekt dokładnie taki sam. I wiecie co? Dziś jestem po 30stce wciąż to pamiętam. Lekcja na całe życie. J🤬 pedalarzy- nie cyklistów. Zresztą wyj🤬e mam, każdy ma swoje zdanie.
to są cudowne dzieci dwóch pedałów
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Te... kompurkowce
Gleba to gleba. Ja na bajku i na desce norma gleba i działam. Z czasem organizm sie przyzwyczaja jak nindża upadek. Nic specjalnego....sadolowe drewniaki spoceone od siedzenia przy klawiaturze
Gleba to gleba. Ja na bajku i na desce norma gleba i działam. Z czasem organizm sie przyzwyczaja jak nindża upadek. Nic specjalnego....sadolowe drewniaki spoceone od siedzenia przy klawiaturze

podpis użytkownika
Z prawej ręką z prawej ręką. Na dole nogi a ...
mam nadzieję że sobie wybili z łbów to blokowanie jezdni na ich p🤬lone popisy
ALIGATORt1000 napisał/a:
Te... kompurkowce
ale p🤬lisz.. poczekaj do 50siątki i napisz jeszcze raz posta o przyzwyczajaniu organizmu do urazów