👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
luki24, jeszcze mi się nie zdarzyło nic podejrzanego w związku z tym co mówisz, ale może tak rzeczywiście być. Jeślibyś znał wszystkie tajniki masowej produkcji piwa (tak, produkcji, a nie warzenia
), tobyś się nie przejmował raczej tym czy butelka jest niedomyta. Ale to nie jest topic na takie rozmowy, więc przepraszam za offtop i już kończę.

Hehe, no bo jak miał rozróżnić szczyny z puszki od szczyn z butelki?
Swoją drogą ciekawe, z jakiego piwa zrobili tę kolczugę

yarzapp, z przynajmniej 3 rożnych bo tyle kolorów kluczyków użyli
Linekk napisał/a:
To już nie lakierują od wewnątrz puszek warstwą ochronną?
![]()
Ale to z kluczyków tylko

Cytat:
nie musieli robic z puszek po piwie
Ja rozumiem, że ktoś może nie mieć szczęścia do kobiet czy coś w tym stylu, ale taki Virgin Level 99 to pewnie nawet konia nie wali. No chyba że to wdzianko zadziała jak magnes na blachary i gość nadrobi stracone lata w jeden weekend.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie