👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wielkie brawa dla wykonawcy za pomysł
i za podzielanie mej pasji spożywania napoju bogów ;p
PS. Bardziej irytujące od niektórych materiałów z tej strony było znalezienie zwykłej emotikonki przedstawiającej brawa, wśród tego ogromu sado-emotek. Masakra

PS. Bardziej irytujące od niektórych materiałów z tej strony było znalezienie zwykłej emotikonki przedstawiającej brawa, wśród tego ogromu sado-emotek. Masakra

Cytat:
mej pasji spożywania napoju bogów
Skoro to Twoja pasja, to pewnie wiesz, że w puszkach to bardzo ciężko dobre piwo znaleźć.
ja nie moge ... kiedys kiedys chodzilem z takim typem do liceum i jezdzil na takie zjazdy w takich strojach walczyli sobei na miecze itp...
az pewnego razu wsiadam z kolegami do autobusu a tu on siedzi w tym stroju xD wyobrazacie sobie reakcje kolegow jak podszedl sie przywitac xD
az pewnego razu wsiadam z kolegami do autobusu a tu on siedzi w tym stroju xD wyobrazacie sobie reakcje kolegow jak podszedl sie przywitac xD
Pracochłonne pewnie. Trochę sztany nietego, bo nie chronią TEGO CO WAŻNE RÓWNIEŻ, pachwiny też mogą pokrwawić niestety.

yarzapp napisał/a:
Skoro to Twoja pasja, to pewnie wiesz, że w puszkach to bardzo ciężko dobre piwo znaleźć.
touché

Nie jestem wybredny ;p Tyskacz z puszki, a nawet z kija mi smakuje

yarzapp napisał/a:
gdybyś wiedział jak wygląda proces "czyszczenie/mycia" to wolałbyś z puszkiSkoro to Twoja pasja, to pewnie wiesz, że w puszkach to bardzo ciężko dobre piwo znaleźć.
luki24 napisał/a:
gdybyś wiedział jak wygląda proces "czyszczenie/mycia" to wolałbyś z puszki
O jaki proces Ci chodzi? I co do tego ma puszka? Ja miałem na myśli to, że żadne piwo, które uważam za dobre nie jest dystrybuowane w puszkach.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie