Zakład o piwo że to jakiś zj🤬y żart ??
Dobra dobra proszę księdza

podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…… sarkazmu się chwyta.
k🤬a Ja po Tobie Stary nie cisnę. To po c🤬j mnie od najgorszych wyzywasz ??
k🤬a Ja po Tobie Stary nie cisnę. To po c🤬j mnie od najgorszych wyzywasz ??
Skoro nie jesteś księdzem, to za pewne jesteś mieszkańcem tego bloku i już trzęsiesz portkami na samą myśl o sobocie

podpis użytkownika

Młodszy brat chodził po kolędzie jako ministrant. Nie raz widział mieszkania z drogimi meblami, wypasionym sprzętem RTV, barki zastawione drogimi alkoholami. A księdzu w kopercie 10 lub 20 zeta dają. Po c🤬j tacy kolędę przyjmują?
Dają tyle ile uważają za stosowne... ile ty byś dał gościowi za to, że pokręci Ci się po mieszkaniu/domu, pokropi wodą i pójdzie dalej? No i z tego co napisałeś wnioskuję, że kolęda jest tylko po to żeby zebrać kasę

podpis użytkownika
Młodszy brat chodził po kolędzie jako ministrant. Nie raz widział mieszkania z drogimi meblami, wypasionym sprzętem RTV, barki zastawione drogimi alkoholami. A księdzu w kopercie 10 lub 20 zeta dają. Po c🤬j tacy kolędę przyjmują?
Dobra, dobra, lepiej powiedz dlaczego podpierdzielałeś bratu snickersy?

i tak dużo, w kopercie się daje obrazek albo się nie wpuszcza legalnego złodzieja