👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:14
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bila napisał/a:
Bo to R8 może nie miało napędu Quattro ?

Albo jakaś babka kierowała

Macieyou napisał/a:
audi a8
Macieyou napisał/a:
4.2 benzyna
Macieyou napisał/a:
kupił sobie bmw 7 (e65). W zimie nie dało się nim jeździć, na byle zakręcie dupa latała
no tak ale z regóły 4.2 v8 mialo naped na 4 koła a bmw seria 7 ma na tyl,a to jest mega róznica

dobreeee masz piwo chłopie ale bmw i tak sie lepiej prowadzi. quatro do kreatywnej jazdy sie nie nadaje za bardzo:P

Od razu zaznaczam że ogólnie hitlerowskie auta mi się nie podobają, mam dwie hondy,nissana i dwie stare tylnonapędowe toyoty,ale z dwojga złego na pewno wolałbym BMW, choć nie mam i nigdy nie miałem dresu, pitbula i łysego łba. Jakość wykonania bije Audi na głowę a napęd na tył daje o wiele więcej frajdy pod warunkiem że umiesz jeździć. Jak nie umiesz to faktycznie lepiej czterołapa bo więcej błędów wybacza, choć jak kiedyś próbowałem jeździć A6 3.0tdi z uszkodzonymi systemami "wspomagającymi" jazdę po śniegu to byłem bardzo niemile zaskoczony. Ten samochód można utrzymać na śliskiej drodze tylko dzięki elektronice, co świadczy o marce nienajlepiej.
Dodatkowo wg. mojego subiektywnego zdania styliści Audi nie mają się czym pochwalić- z zewnątrz jedynie r8 wygląda nieźle, ale to dla tego że go opracowali w lambo a nie u faszystów. Generalnie jak chcesz polatać bokami to BMW jest dość rozsądnym wyjściem, a jak jesteś trochę bogatszym szarym człowieczkiem bez polotu to Audi jest dla Ciebie.
Dodatkowo wg. mojego subiektywnego zdania styliści Audi nie mają się czym pochwalić- z zewnątrz jedynie r8 wygląda nieźle, ale to dla tego że go opracowali w lambo a nie u faszystów. Generalnie jak chcesz polatać bokami to BMW jest dość rozsądnym wyjściem, a jak jesteś trochę bogatszym szarym człowieczkiem bez polotu to Audi jest dla Ciebie.
gywer1 napisał/a:
Jakość wykonania bije Audi na głowę
Dobrze się czujesz?? Audi 80 jest o wiele lepiej wykonana niż np BMW E36, tak samo Audi 100 C4 niż BMW E34. I tu sobie porównaj też jakość wykonania, nie zapominając o blachach

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie