👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
46 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Choć już to widziałem to piwo za Audi
choć powiem szczerze, że BMW też są ok

Niestety braki w mocy przy napędzie na 4 koła trzeba nadrabiać na śniegu

dirty_pig napisał/a:
bmw > audi
Daj 5 racjonalnych wytłumaczeń tej tezy. Z góry mówię, że: "beemwu jest takie gangsterskie", "pasuje do dresu" lub "mój pitbull mieści się w bagażnik" się nie liczą.

Szeryfian napisał/a:
Chwała alkoholowi wódce spirytusowi...
A pokój w Gospodzie:)
Ogólnie też nie mam nic do Beemek,po prostu śmiechowo zgrane z kolędą

Ogólnie to zacząłem czytać ten tekst w melodii wszystkim znanej kolędy

suche jak samochód Mentorstajl pewno audi 80 ma i się wyzywa na bmw bo biorą go na trasie

Wiele wspaniałych samochodów oddało życie za beznadziejnych kierowców z kupą pieniędzy. Cześć i pamięć.
Audi <3
Audi <3
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie