👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czekolada, dredy.. to jakieś latynoafrykańskie rytmy. Dziwni k🤬a jesteście. Jak murzynka, to dzikus, ebola, a napisał taki "latynoska", to aż mi wasza ślina i nie tylko przez ekran wyciekają

Popatrzcie na uda, widzicie? No, to teraz możecie wyciągnąć wnioski o tym jakże "wspaniałym tyłku".

Życzę jej żeby ją jakiś blady c🤬j wyp🤬olił w ten tłusty kuperek, na Święta

100Burned napisał/a:
Nie, nie r🤬ałbym.
Jestem szanującym się rasistą.
Podwójne zaprzeczenie równa się potwierdzenie, więc mi tu kolego nie ściemniaj że byś nie r🤬ał

Cytat:
Podwójne zaprzeczenie równa się potwierdzenie, więc mi tu kolego nie ściemniaj że byś nie r🤬ał![]()
Nie, nie masz racji.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie