Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Popek z Firmy JP totalnie odjechał po bandzie ...

To był chyba pierwszy zabieg na tyle poj🤬y co sobie zrobił ....

I teraz zobaczcie jak ludzie z biegiem czasu albo mądrzeją albo wchodzi w życie zasada "im starszy tym głupszy" ...
Firma u swego czasu:
"J🤬 policję, j🤬 policję,
J🤬 policję, j🤬 policję,
J🤬 policję, j🤬 policję,
J🤬 policję, j🤬 policję,
J🤬 policję, j🤬 policję"

A teraz tak ... Kali nie chciał bym kojarzony z tym syfem więc odszedł i nagrał zajebiste przej🤬e dwa albumy

Tadek postawił na patriotyzm i zaczął głośnie i odważnie mówić i głosić prawdę o naszym kraju i ojczyźnie :

A Bosski Roman zaangażował składy z całej Polski by nagrać zajebistą składankę promującą sport u młodych ludzi którym właśnie on ma dawać szansę na wybicie się i pomagać w trudnych momentach.

podpis użytkownika

Illuminati want my mind, soul, and my body...
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
Zgłoś
Manian 2012-07-17, 0:27
BonusRPK napisał/a:

1. Autor nie ma pojęcia o Firmie.
2. Kali nie jest już w Firmie.
3. Zawieść, zawieść, zawieść że jedyne co robisz to seks solo.
4. Nie pozdrawiam chłopczyka.

Czytanie ze zrozumieniem się kłania ...

podpis użytkownika

Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-17, 9:36 2
Raid napisał/a:

wyp🤬alać z ocenianiem wg. stereotypów pod blok, dyskutować ze starymi babkami.

Niestety gimby hip hophowcom wyrobiły taką opinię, nie ma się co oszukiwać. 3/4 słuchających hip hopu to dzieci w przedziale 14 - 16 lat.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-17, 10:00 1
Powiem tak, szczerze nie przepadałem nigdy za Firmą, jakoś nie przypadł mi do gustu żaden z Ich kawałków. A to co robi Popek to jego sprawa, dorosły jest, nikt za Niego dupy nie nadstawia, minie kilka, kilkanaście lat i może zastanowi się nad tym. Tak samo nigdy nie założę bluzy JP, nigdy nie poprę Ich "ideologii". A skoro zarabiają dobry hajs na sprzedaży bluz z napisem JP to już kwestia małolatów, którzy sami dobrowolnie to kupują, mi to koło c🤬ja lata.
Zgłoś
EdmundKemper 2012-07-17, 10:22
@PilakNaFejmie
Równie dobrze mogę powiedzieć, że ludzie słuchający rapu to dorośli w przedziale wiekowym 30-35 lat.

No tak, bo jak Popek sobie zrobił bliznę na połowę twarzy to jest debilem, a jak sobie jakiś Amerykaniec rozciął połowę języka, wytatuował twarz na zielono, wszczepił w czoło silikonowe rogi i zdeformował uszy to wtedy mówimy o sztuce i pięknej pasji.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-17, 11:21 1
niesamowite historie tu opowiadacie. widzę że dobry plan kilku założycieli firmy ma , na początek przyciągneli do siebie sporą grupę gimbazy a teraz próbują ich naprowadzić na jakiś dobry tor czy sportem historią i nauczyć ich czegoś plusik . Co do hip hopu owszem firma dociera do 13-18 latków lecz na firmie hip hop się nie kończy panowie i panie przykład ? taki HHK czyli hip hop kemp gromadzi ludzi z całej europy i nie tylko i ja tam nie widzę gim bazy tylko 20 30 a nawet i starsze społeczeństwo.
Zgłoś
Blackhunter 2012-07-17, 20:58 6
Gimbusy już naśladują

Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-18, 2:23 1
Mówcie co chcecie popek jest teraz TRU hardkor wp🤬dewyj🤬amać gangsta zią i po prostu mu zazdrościcie
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-18, 13:16 2
Mamed na ringu zgasił by tego pajaca Popka jak peta w kałuży .
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-18, 16:27
Jeszcze nikt nie hejtuje dubstepu? Najlepszy dubstep i dnb zawsze w UK. U nas w klubach leci tylko jakieś pop-disco
Zgłoś
Konto usunięte 2012-07-18, 20:29
Nigdy nie dostał prawdziwej kosy, musiał sobie zrobić
Zgłoś
Manian 2012-07-22, 23:39 1

podpis użytkownika

Zgłoś