Ciekawsze by było jak by go do szamba wj🤬. Ale mimo to ustrzelił gościa wiec może być

Jajca wciągnęło.
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!
BigBertha napisał/a:
Angielskie robole na budowie w UK robią żarty z Polaczka...
No. Slusznie- robole angieskie napisales z malej, a Polaka wielką literą. Odruch bezwarunkowy i niezamierzony, ale prawidlowy.
BigBertha napisał/a:
Angielskie robole na budowie w UK robią żarty z Polaczka...
A ty dalej na zmywaku. xD
"Heniek nakręcimy filma na te jutuby, weź się schyl koło kałuży, Zdzichu Cię dugnie w dupe łychą i wpadniesz kałuże a ja będę kamerował, dobra?"
Film typowy dla emerytów i zmęczonych życiem - zesram się zaraz ze śmiechu. Prawie tak dobre jak "chłop się za babe przebrał raz w kabarecie".
Film typowy dla emerytów i zmęczonych życiem - zesram się zaraz ze śmiechu. Prawie tak dobre jak "chłop się za babe przebrał raz w kabarecie".
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
C🤬ja nie koledzy dla niego

podpis użytkownika
Życie to choroba, co najszybciej zabija.
sztuczne jak cycki Bęgowskiego
podpis użytkownika
Z c🤬jem i z prądem żartów nie ma!
Widać po mordzie,że człowiek z awarią. Też bym to zrobił.
Chlup I po sprawie.
Zbyt odmienni więc niebezpieczni.!!
Chlup I po sprawie.
podpis użytkownika
Niestety normalność nie zdobi nas!!Zbyt odmienni więc niebezpieczni.!!
Belweder napisał/a:
"Heniek nakręcimy filma na te jutuby, weź się schyl koło kałuży, Zdzichu Cię dugnie w dupe łychą i wpadniesz kałuże a ja będę kamerował, dobra?"
żeby się ten chłop za babę nie przebrał to matki byś nie miał