Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ANALizator777 2016-03-04, 16:53 9
Potrzebna opinia fachowca. Co widzimy na załączonym filmie?

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
mygyry 2016-03-04, 17:01 41
@up wydaje mi się, że przełączył mu na wsteczny
Zgłoś
ANALizator777 2016-03-04, 18:10 8
Nadal czekamy na fachową opinie ekspertów. Czemu co jak dlaczego

podpis użytkownika

Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
Zgłoś
T3rror 2016-03-04, 18:30 13
Jak kolega napisał - skut miał elektrycznie załączany wsteczny pewnie i koleś mu to załączył. A że kierownik spodziewał się, że maszyna wyrwie do przodu a wyrwała do tyłu to źle balansował i dalej już widać skutek
Zgłoś
Kveldulf 2016-03-04, 18:50 15
Mi się wydaje, że wyłączył mu skuter, a kolega na skuterze myśląc, że ten jest na chodzie, podciągnął się do przodu spodziewając się że go wyrwie. Dodam, że wygasł ekran w skuterze. Koniec końców efekt cieszy ryja
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-04, 19:52 8
@Kveldulf
Prawie dobrze.

Skutery śnieżne, wodne itp. (motocykle żużlowe) maja zawleczkę przypiętą do kierowcy, która wyłącza maszynę jak zabraknie jeźdźca.
Zgłoś
m2ti 2016-03-05, 2:26
@zaszh killswicha nie montują fabrycznie,ten mu po prostu wyłączył ten skuter
Zgłoś
Given 2016-03-05, 12:51 1
Cytat:

Mi się wydaje, że wyłączył mu skuter, a kolega na skuterze myśląc, że ten jest na chodzie, podciągnął się do przodu spodziewając się że go wyrwie.

Cytat:

...ten mu po prostu wyłączył ten skuter

I nie poczuł jak silnik zgasł?
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-05, 19:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MegaAerox 2016-03-05, 23:28 1
Jestem Fachowiec włączył wsteczny !
Zgłoś
S-ss 2016-03-05, 23:31 1
Kveldulf napisał/a:

Mi się wydaje, że wyłączył mu skuter, a kolega na skuterze myśląc, że ten jest na chodzie, podciągnął się do przodu spodziewając się że go wyrwie. Dodam, że wygasł ekran w skuterze. Koniec końców efekt cieszy ryja

Tobie też jak wyłączą w aucie silnik to po dodaniu gazu na płaskim terenie jedziesz do tyłu?
Zgłoś
lucek000 2016-03-06, 0:34
wyłączył mu klime i się zagotował
Zgłoś
Shill666 2016-03-06, 17:17 1
Proste, przełączył mu na wsteczny i widać jak ten bujnął do tyłu
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem