Członkowie chillheadowej grupy CliftonChilliClub, w tym znany z niedawno wrzuconego filmiku "Chilli Dave" wesoło pochrupują sobie jedną z większych suk wśród papryk, Caroline Reaper HP22B (między 1.375 a 1.474 miliona w skali Scoville'a).
Efekty widoczne dosyć szybko, sponiewierało ich bardziej niż po pieprznej tabace.
Zaczynają jeść od 3:30, do tego czasu trochę gadania.
sard
2014-02-01, 18:02
Lubie pikantne żarcie, ale przy tego typu wyczesach wiem jedno... ja bym właśnie stał i rzygał i schodził z tego świata, a ich tylko nieco sponiewierało.
N................9
2014-02-01, 18:09
jem lejsy strongi ! więc wiem co to poniewieranie
S................r
2014-02-01, 19:21
Ciekawe kiedy zrobią czopki z papryczki chili...
Bedzie dupa palić.
Próbowałam odmiany Scotch Bonnet, później dwa dni tylko tłusty rosół wp🤬lałam , bo inaczej się nie dało.
Szału nie ma...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Czemu nie pokarzą jak papryczka piecze drugi raz? Zapewne wszyscy przechodziliśmy katorgi w kiblu po ostrym kebabie, ale po takiej papryczce to ja dziękuję.......
w................u
2014-02-02, 5:26
@up kupując kebaba osiedlasz araba
[ Komentarz dodany przez: Mr.Hardistic: 2014-02-02, 09:08 ]
Taa, taa...
Aa, kupując Desperadosa, osiedlasz meksykanosa.
@wieniu: Nie wiem czy wiesz, ale i Polacy z dziada pradziada kebaby sprzedają
d................l
2014-02-02, 13:15
Akurat mam na sprzedaz kilka papryczek,, ale w zime nikt nie kupi.. no coz sam sie nawp🤬lam!
@wieniu nie wiem czy wiesz, ale są też polskie kebaby...
Podejrzewam, że piekło ich przynajmniej dwa razy
podpis użytkownika
Pozdro
@wieniu, Bar Rab w Szczecinie sprzedaje polskie kebaby z wieprzowiną.
podpis użytkownika
Nie dla psa, dla pana to!
momentami to aż kamera traci ostrość haha