👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Jeff : Poproszę tatar
Sklep- Mielony czy siekany ?
Jeff : siekany ale białe mięso.
Sklep- Mielony czy siekany ?
Jeff : siekany ale białe mięso.
Wsiadł facet do autobusu.
Jedną nogawkę miał dłuższą a drugą taką samą.
Jedną nogawkę miał dłuższą a drugą taką samą.

Jadą trzy tramwaje
Jeden pojechał w lewo
Drugi w prawo
A trzeci za nimi
Czym się różni wróbelek?
Tym, że ma jedną krótszą
Jeden pojechał w lewo
Drugi w prawo
A trzeci za nimi

Czym się różni wróbelek?
Tym, że ma jedną krótszą
To było już na kwejku wiocha itp już wczoraj a ten dopiero to tutaj wstawia?
Czym się różni kanarek?
Bo ma jedną nóżkę bardziej od drugiej.
-Czy to sadistic?
-Nie już kwejk.
Bo ma jedną nóżkę bardziej od drugiej.
-Czy to sadistic?
-Nie już kwejk.

niemieckich obozach (myślę, że o tym myślałeś/pisałeś) - celowo bądź nie - nóż się w kieszeni otwiera

Komentarze na poziomie kwejka:/ a co do zartu to czasami az sie przykro robi jak widze jakie gowna trafiaja na glowna. Pozdrawiam.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie