to toi toi typu cap -> 10 osób w nim się mieści. Wiem bo pracowałem w gównianej branży i byłem służbowo na woodstocku ...

podpis użytkownika
Paaanie idź pan w c🤬j
Hue Hue Hue!
K🤬a serio to było dobre. Łap piwo i leć na główną wk🤬iac lewactwo
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
K🤬a serio to było dobre. Łap piwo i leć na główną wk🤬iac lewactwo

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

To ściema.
Wg muslimów, podczas srania stają się oni niewidzialni, więc żadna buda im nie jest potrzebna.
Wg muslimów, podczas srania stają się oni niewidzialni, więc żadna buda im nie jest potrzebna.

Jedni modlą się do kawałka skały, inni do kawałka drewna. Obie religie siebie warte.
Ach, co to byłby za bum...
podpis użytkownika
Tak właśnie myślałem...
Ala w nocy nie widzi. W bramie też nie. Wtedy można pić i jeść świnki.
Z naszym lewactwem sadolowym gorzej, spójrzta no tylko na to profilowe
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Z naszym lewactwem sadolowym gorzej, spójrzta no tylko na to profilowe

podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.

Velture napisał/a:
leć na główną wk🤬iac lewactwo
![]()
Może się jeden czy dwóch takich się znajdzie

voidinfinity napisał/a:
Może się jeden czy dwóch takich się znajdzie![]()
Komu chciałoby się bóldupić tutaj o symbol religijny? Jedynie katolom z lewicowego pisu.
Velture napisał/a:
Łap piwo i leć na główną wk🤬iac lewactwo
I mamy kandydata numer 1!
AleDlaczego napisał/a:
Jedni modlą się do kawałka skały, inni do kawałka drewna. Obie religie siebie warte.

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.

mit2 napisał/a:
I mamy kandydata numer 1!
![]()
Najzabawniejsze jest to ze ich bajki podszyste Marksem i Leninem sa tyle samo warte co ksiązka z gadającymi weżami.