W piątek 05.12.2025 r. rano przed stadionem Barabati w mieście Cuttack (Stan Orisa, Indie) wybuchły zamieszki gdy tysiące fanów tłumnie ruszyło do kas biletowych przed meczem krykieta pomiędzy Indiami a RPA który odbędzie się 9 grudnia. Pomimo zakazu nocnego ustawiania się w kolejkach i zezwolenia na ich tworzenie dopiero od godziny 6 rano fani zaczęli się gromadzić już około północy powodując ogromny tłok o świcie. Do czasu otwarcia kas o godz. 9 rano tłum powiększył się do kilku tysięcy osób. W mediach społecznościowych pojawiły się filmy przedstawiające sceny przypominające panikę w których fani przepychają się przez barierki desperacko próbując zdobyć bilety. Policja była zmuszona użyć łagodnych środków przymusu bezpośredniego aby opanować wzburzony tłum.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:26
🔥
Zderzenie z lampą
- teraz popularne
Czy w jakimkolwiek kraju, który nie był okupowany przez brytów ludzie w ogóle grają w mrykieta?
nowynick napisał/a:
Czy w jakimkolwiek kraju, który nie był okupowany przez brytów ludzie w ogóle grają w mrykieta?
Nie moja stara robi tylko krokiety .
a gdzie linie wysokiego napięcia? a gdzie traktory zagłady? a gdzie lokomotywy? a gdzie zadeptani ludzie..
pyta się kolega..
pyta się kolega..
lysymisio6969 napisał/a:
a gdzie linie wysokiego napięcia? a gdzie traktory zagłady? a gdzie lokomotywy? a gdzie zadeptani ludzie..
pyta się kolega..
Widać trafiło na dzielnicę gdzie jeszcze nowoczesne motedy zabijania nie dotarły i trzeba używać okutej w żelazo pałki....
Czego te pedały nie wymyśla,żeby się bezkarnie poobściskiwać...😵💫
nowynick napisał/a:
Sprawdziłem statystyki najnowszej wersji gdy w krykieta na steam - Cricket 26 The Official Game of the Ashes, taka FiFA (czy jak tam to teraz się nazwa) dla fanów krykieta, no i w tę grę która wyszła kilka tygodni temu i waży gdzieś z 80 GB grało w peaku na Steam 487 osób, kupiło ją jakieś 5-10 tys., więc ktoś tam gra, ale nie za bardzo, choć podobno to jest drugi najbardziej popularny sport na świecie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie