Kolejka w supermarkecie. stoi jakaś babcia, a na samym początku mamusia z córeczką (na oko lat 5). Dziewuszka jest nieznośna, ciągle krzyczy i tupie nogami. Jeszcze chwila i zamieni się w diabła tasmańskiego. Z kolejki wychyla się babcia i recytuje wyuczone przez wszystkie babcie pytanie:
- Taka śliczna dziewczynka, a taka niegrzeczna? Jak to tak?
Dziecko cały czas było odwrócone tyłem. Po pytaniu babuni odwróciła się i ze stoickim spokojem odpowiedziała:
- Sp🤬alaj.
Konto usunięte
2010-09-08, 22:08
Hmmm... No tak....
"Ze stoickim spokojem odpowiadam: Sp🤬alaj."
Konto usunięte
2010-09-08, 22:27
Bardzo Cie koledzy lubia jak sie z tego smieja, zazdroscimy
Był na tym forum dowcip który się każdemu podobał?
Tak pytam z ciekawości.
podpis użytkownika
ironią w ryj
Konto usunięte
2010-09-09, 0:13
szefooo napisał/a:
Był na tym forum dowcip który się każdemu podobał?
Tak pytam z ciekawości.
Nie, zawsze znajdzie się jakiś maruda.
Konto usunięte
2010-09-09, 3:00
@Wicius
naprawdę świetnie wpasowany obrazek
widocznie nie odróżniasz suchara od czegoś słabego, pomijając już to że kawał nawet nie był taki tragiczny
Jeszcze kwestia tego, ażeby sobie sytuację wyobrazić. Też myślałem z początku, że marny kawał ale po wyobrażeniu go sobie banan na mordzie zawitał.
jeżeli to anegdota z życia wzięta to nie zły hard
znam kilka takich
-kup mi lizaka bo powiem babci że brałaś tacie siusiaka do buzi
lub
pytanie dziecka pokazującego palcem na condomy
-co to??
matka
-gumy
-kupmy parę tacie on dziś był taki smutny
od dzieci są k🤬a słodkie zwłaszcza podawane na ciepło po hawajsku z annasem
dla niektórych jest to smieszny dowcip.np mój brat 11 letni nawet chwilę się zaśmiał...
Ludzie, co się z Wami dzieje? Narzekacie jak p🤬lone gimbusy.
Gdyby nie regulamin, założę się, że by było 20 razy "dobry kawał, [ ] piwko ode mnie xD"
Użyjcie wyobraźni tak jak łynkcynkpynkcynk, czasem to pomaga, a nie narzekajcie na wszystko. Jeśli żaden kawał wam się nie podoba, to wrzućcie coś swojego lub zamilczcie na wieki nie wk🤬iając przy tym innych.
Konto usunięte
2010-09-09, 10:08
dobre dziecko. a przecież mogła babce przyp🤬olić
Konto usunięte
2010-09-09, 10:10
@up w pewnym sensie uratowała jej życie.
Jasio jedzie rowerkiem i mówi "Lowelku jedź , lowelku stój". Słysząc to starsza pani zwróciła Jasiowi uwagę :
-Taki duży chłopiec a nie umie powiedzieć "r".
-SP🤬ALAJ STARA K🤬O, a ty lowelku jedź
podpis użytkownika
"Mam dres po co mi musk?"
czemu niby kruwa mam nie komentować jak mi się nie podoba? od tego są komentarze żeby wyrazić opinie a nie k🤬a "chwalić superancki dowcip" jak ci sie podoba ta c🤬jnia i pobudza ci wyobraźnie....no to k🤬a proszę bardzo! ale mi nie p🤬l że mam nie krytykować bo od tego mam j🤬ą wolność słowa żeby pisać gdzie chcę i k🤬a j🤬a mać co chcę.
dowcip prawdopodobnie wymyślony. Żenada. Kluski. Makaron.
the end
podpis użytkownika
Ojej...nie mam tu niczego super