Ruskie organy powyciagali a co się nie nadawało juz to zrobili z tego pasztetową ,parówki, salceson,uszy w galarecie i takie inne numery.Apropo radio maryja to z moherów robi jeszcze wiekszych wariatów jak są.Boże jak istniejesz zrób coś z tym k🤬a....
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Zapewne Pawłow Iwan Piotrowicz się tym zajął
a do em si donalda czasem nie zawieźli na mielone?

a do em si donalda czasem nie zawieźli na mielone?
Witki mi opadły... Byłem pewien , że po teorii z sztuczną mgłą oraz gumową brzozą nic głupszego nie da się wymyślić...
brylant1412 napisał/a:
Apropo
Boże jak istniejesz to zrób coś z nim k🤬a

podpis użytkownika
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
androgenius napisał/a:
Boże jak istniejesz to zrób coś z nim k🤬a![]()
Przyp🤬alasz się. Zrobił chłop błąd i co z tego? Lepszych tu już widywałem.
A co do samego materiału, to takich ludzi powinni jak ta baba powinni w jakiś dystryktach pozamykać.

erna napisał/a:
Wojewódzki kozy wp🤬la?
Wiele osób to robi, tylko mało kto się przyznaje.
Ja wp🤬lam baboki i jest mi z tym zajebiście!!!
podpis użytkownika
Każdy, kto podporządkowuje się niesprawiedliwemu prawu, ponosi odpowiedzialność za to wszystko, co jest tego konsekwencją. Toteż jeżeli prawo i sprawiedliwość są w konflikcie, musimy wybrać sprawiedliwość i nieposłuszeństwo wobec prawa.