Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2020-12-17, 18:00 21
niech tak nogami zrobi cwaniaczek...
Zgłoś
Kamil3l 2020-12-17, 18:17 12
Już nie mogę się doczekać, kiedy nigdy więcej tego nie zobaczę.
Zgłoś
banerr 2020-12-17, 18:36 2
I tak nie por🤬a.
Zgłoś
jebacpisdy 2020-12-17, 18:51 2
niech 100 metrów cwaniaczek przebiegnie.....c🤬ja a nie przebiegnie.
Zgłoś
nowynick 2020-12-17, 19:20 2
jebacpisdy napisał/a:

niech 100 metrów cwaniaczek przebiegnie.....c🤬ja a nie przebiegnie.

sam się zasapiesz po 50dzięsięciu grubasie Pozytywny gość, który mimo wad wrodzonych czy wypadku pozostaje aktywny fizycznie
Zgłoś
xXx5226 2020-12-17, 21:32 2
Halman napisał/a:

niech tak nogami zrobi cwaniaczek...

Kto cie tu teletubisiu wpuścił ?
Zgłoś
Kicosławek 2020-12-17, 21:38
Mógłby zacząć przysiady robić to by nie miał takich kurzych nóżek:D

podpis użytkownika

Na lajciku:)
Zgłoś
fikuswdoniczce 2020-12-17, 21:59
Czekałem aż się sp🤬oli z tych drążków albo coś a tu c🤬j. Nie ma sensu oglądać. Zwykły kaleka podciągający się na drążkach.
Zgłoś
borelli 2020-12-17, 22:02 2
Mam wrażenie, że sadol to już nie sadol, tylko jakieś gówno... Całe szczęście hard jeszcze nie jest spaczony tym kwejkowym szajsem.
Zgłoś
Cezar87 2020-12-17, 23:23
Zapewne ten pan niedlugo wystapi w jakims tancu z gwiazdami badz innym gownie na wozku i wygra. Bo po c🤬j promowac tych co naprawde maja talent, nie masz histori nie jestes kaleka nie jestes z domu dziecka to sp🤬alaj. A chlopak ma rece sprawne niech startuje w wyciskaniu sztangi na laweczce , przeciez to jego konik.
Zgłoś
Oponka 2020-12-17, 23:45 3
mnie to śmierdzi fejkiem. zwłaszcza jak ciśnie poziome pompki. wiem, że ludzie tak potrafią, ale samo jego koślawe podchodzenie do tych barierek jest jakieś lewe. każdy kto ćwiczy mógłby odj🤬 taki ruski fejk, a wy się tu sracie nad jego zajebistością. won na fejsbuka skoro wierzycie we wszystko co widzicie w necie! i nie zapomnijcie kliknąć w linka z anonimowego anonsu erotycznego nadesłanego e-mailem!!
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-12-18, 0:11
Ale zaraz... jak kolo nie może chodzić, to jest j🤬ym kaleką, a nie żadne "A nie, czekaj...". I do, że odp🤬la fikołki fiołki tego nie zmieni. Jest był i będzie j🤬ym kaleką.

podpis użytkownika

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
Z................w 2020-12-18, 0:54
Oponka napisał/a:

mnie to śmierdzi fejkiem. zwłaszcza jak ciśnie poziome pompki. wiem, że ludzie tak potrafią, ale samo jego koślawe podchodzenie do tych barierek jest jakieś lewe. każdy kto ćwiczy mógłby odj🤬 taki ruski fejk, a wy się tu sracie nad jego zajebistością. won na fejsbuka skoro wierzycie we wszystko co widzicie w necie! i nie zapomnijcie kliknąć w linka z anonimowego anonsu erotycznego nadesłanego e-mailem!!

jakim trzeba być frajerem i ślepcem żeby nie dostrzec fejku
Zgłoś
Bandazyk2020 2020-12-18, 6:15
Zrób jeden przysiad...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie