A nie czekaj...
Zajebiste pompki
niech tak nogami zrobi cwaniaczek...
Już nie mogę się doczekać, kiedy nigdy więcej tego nie zobaczę.
niech 100 metrów cwaniaczek przebiegnie.....c🤬ja a nie przebiegnie.
jebacpisdy napisał/a:
niech 100 metrów cwaniaczek przebiegnie.....c🤬ja a nie przebiegnie.
sam się zasapiesz po 50dzięsięciu grubasie

Pozytywny gość, który mimo wad wrodzonych czy wypadku pozostaje aktywny fizycznie
Halman napisał/a:
niech tak nogami zrobi cwaniaczek...
Kto cie tu teletubisiu wpuścił ?
Mógłby zacząć przysiady robić to by nie miał takich kurzych nóżek:D
podpis użytkownika
Na lajciku:)
Czekałem aż się sp🤬oli z tych drążków albo coś a tu c🤬j. Nie ma sensu oglądać. Zwykły kaleka podciągający się na drążkach.
Mam wrażenie, że sadol to już nie sadol, tylko jakieś gówno... Całe szczęście hard jeszcze nie jest spaczony tym kwejkowym szajsem.
Zapewne ten pan niedlugo wystapi w jakims tancu z gwiazdami badz innym gownie na wozku i wygra. Bo po c🤬j promowac tych co naprawde maja talent, nie masz histori nie jestes kaleka nie jestes z domu dziecka to sp🤬alaj. A chlopak ma rece sprawne niech startuje w wyciskaniu sztangi na laweczce , przeciez to jego konik.
mnie to śmierdzi fejkiem. zwłaszcza jak ciśnie poziome pompki. wiem, że ludzie tak potrafią, ale samo jego koślawe podchodzenie do tych barierek jest jakieś lewe. każdy kto ćwiczy mógłby odj🤬 taki ruski fejk, a wy się tu sracie nad jego zajebistością. won na fejsbuka skoro wierzycie we wszystko co widzicie w necie! i nie zapomnijcie kliknąć w linka z anonimowego anonsu erotycznego nadesłanego e-mailem!!
Ale zaraz... jak kolo nie może chodzić, to jest j🤬ym kaleką, a nie żadne "A nie, czekaj...". I do, że odp🤬la fikołki fiołki tego nie zmieni. Jest był i będzie j🤬ym kaleką.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Z................w
2020-12-18, 0:54
Oponka napisał/a:
mnie to śmierdzi fejkiem. zwłaszcza jak ciśnie poziome pompki. wiem, że ludzie tak potrafią, ale samo jego koślawe podchodzenie do tych barierek jest jakieś lewe. każdy kto ćwiczy mógłby odj🤬 taki ruski fejk, a wy się tu sracie nad jego zajebistością. won na fejsbuka skoro wierzycie we wszystko co widzicie w necie! i nie zapomnijcie kliknąć w linka z anonimowego anonsu erotycznego nadesłanego e-mailem!!
jakim trzeba być frajerem i ślepcem żeby nie dostrzec fejku