👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Wyszło mu kilka filmików, nie przeczę. Ale żeby wrzucać absolutnie wszystko tutaj to już chyba przesada.

A może zwrócił by uwagę na to, że zasięg jest w kilku różnych standardach i zapewne będąc w szczerym polu nie korzystał ani z 3G ani też 4G a co najwyżej GPRS albo też EDGE? Przecież nie czytając instrukcji jak szanowny Pan powiedział nie dowie się nigdy jakie znaczenie mają te malutkie ikonki przy wskaźniku zasięgu. Żałosne...Wypowiada się na temat o którym nie ma pojęcia .

te mobilne internety to pedalstwo, ze względu na limit transferu.

5:15-5:25 za ten tekst na temat to sie wytnie leci piwko
Dokladnie to nic innego jak wyludzanie pieniedzy, smieszne jest to ze masz mozliwosc dokupienia transferu za kilkadziesiat zlotych...
RumAndCola napisał/a:
te mobilne internety to pedalstwo, ze względu na limit transferu.
Dokladnie to nic innego jak wyludzanie pieniedzy, smieszne jest to ze masz mozliwosc dokupienia transferu za kilkadziesiat zlotych...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie