👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

C0C0JUMBO napisał/a:
Efekty wymordowania polskiej inteligencji za czasów wojen światowych trzeba będzie naprawiać przez setki lat edukacji
Przy dzisiejszym poziomie edukacji to raczej w liczyłbym w tysiącach...
@C0C0JUMBO
Weź pod uwagę też ile ludzie inteligentni mają dzieci a ile ludzie głupi zaślepienie 500+
Weź pod uwagę też ile ludzie inteligentni mają dzieci a ile ludzie głupi zaślepienie 500+
Ciemnogród tak głęboki, że chyba nie ma dna... Dorosła osoba pisze dosłownie jak "przedczkolak", że o reszcie nie wspomnę, bo mówi sama za siebie... ciekawe ilu takich geniuszy klawiatury wyprodukował ten cudowny system edukacji...
Aha czyli matka nierób żąda aby ktoś zapłacił jej za opiekę nad jej własnym dzieckiem? Do gazu, dziecko i tak utrzymuje w dużej części państwo a matka tylko żeruje.
Jakby ktoś cierpiał na niedobór irytacji, to polecam wątek 'beka z mamuś na forach'.
C0C0JUMBO napisał/a:
Efekty wymordowania polskiej inteligencji za czasów wojen światowych trzeba będzie naprawiać przez setki lat edukacji
Polecam ci książkę "Pamiętniki Lekarzy", wydana w 1939 roku po raz pierwszy, na Allegro dostaniesz za kilka zł. Zdziwisz się, jak bardzo mentalność ludzi z lat dwudziestych jest podobna do dzisiejszej. Wymordowanie inteligencji niewiele zmieniło.
outsidethebox86 napisał/a:
Ciemnogród tak głęboki, że chyba nie ma dna... Dorosła osoba pisze dosłownie jak "przedczkolak", że o reszcie nie wspomnę, bo mówi sama za siebie... ciekawe ilu takich geniuszy klawiatury wyprodukował ten cudowny system edukacji...
Heh... zawsze byli tacy ludzie tylko teraz jest internet i wszyscy ich widzą a kiedyś siedzieli w swoich patolskich norach, inteligentni ludzie zadawali się z inteligentnymi a głupi z głupimi i nie było nigdzie "spotkań pierwszego stopnia",
Teraz jest internet, głupi spotykają mądrych i vice versa.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie