Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
K................L 2015-12-30, 0:35 2
Ostatni manewr zasługuje na nagrodę DARWINA!
Zgłoś
c................s 2015-12-30, 0:36
wieśniak z poznania
Zgłoś
thehck 2015-12-30, 0:36 6
Co jak co ale Dzisiaj ma 100% racji. Nie wszystko to wina c🤬jowych dróg itp ale też nie raz jak śpieszę się do roboty a jakiś pojeb leci lewym pasem j🤬e 80 i za c🤬ja Pan Władca nie zjedzie na prawy nawet gdybyś j🤬 długimi cały czas... i później musisz zap🤬lać slalomem pomiędzy innymi pojazdami aby zdążyć na czas. do was wszystkich j🤬i k🤬siarze którzy narzekają na innych gdy sami siedzą na lewym blokując go gdy do zjazdu mają (sic!) 5km - się k🤬a nie dziwcie że ludzie was wyprzedzają prawym pasem czy tak jak koleś na filmiku na skrzyżowaniu gdy na czerwonym stoicie. weźcie nie bądźcie k🤬sami na drogach bo pała wam od tego nie urośnie, a sk🤬ysyństwo na drodze wraca do nas z podojoną siła (sprawdzone info!)
Zgłoś
panchamityle 2015-12-30, 0:41
Nie, Dzisiaj nie ma racji, bo widać że ścigał się z tym drugim Audi i tym sposobem srebrny wygrał.
Zgłoś
tranzystor 2015-12-30, 0:47 4
wojtek_zet napisał/a:

Dlaczego nakleił sobie znaczek AUDI na BMW ?

Dlaczego jesteś mało dowcipnym bezmózgiem?
Zgłoś
~Beniu_Beniu 2015-12-30, 0:52
wyłączcie głośniki, Ja p🤬lę jaki sadyzm
Zgłoś
qwerq221 2015-12-30, 1:04
Ostry pop🤬l bez dwóch zdań.
Zgłoś
AllanAkbar 2015-12-30, 1:15
niezła nutka :| kobieta mi zasnęła w tle... a miałem zar🤬ać.

dzięki k🤬a.
Zgłoś
b................l 2015-12-30, 1:44
Może mu sie srać zachciało
Zgłoś
G................k 2015-12-30, 2:00 7
thehck, Tak, tak k🤬a. Właśnie widzę po jakiej c🤬jowej drodze jadą. Jeszcze k🤬a jakieś pojebańce śmią w naprzeciwka jechać i król nie może k🤬a wyprzedzić. Albo k🤬a wysepkę jebną za pasem do skrętu i król nie może wyprzedzić frajerów. Na rower wyp🤬alaj jak nie potrafisz szanować przepisów albo k🤬a zarządzaj swoim czasem i wyjedź do roboty, na święta czy wakacje z odpowiednim zapasem czasu a nie potem musisz zap🤬lać jak poj🤬y żeby zdążyć. Autostrad Ci brakuje? Trochę km ostatnio powstało i mistrzowie pokazują klasę. Polacy nawet z autostrad nie potrafią korzystać więc mamy obleganie lewego pasa i jazdy pod prąd.

Nie mówię oczywiście, że kwestia słabej infrastruktury w Polsce nie występuje ale proponuję zacząć od siebie i swoich umiejętności/odpowiedzialności za kółkiem. Na zachodzie takich akcji nie ma i to nie dlatego, że mają tam autostrady tylko dlatego, że każdy taki "spieszący się" delikwent jest zaraz zgłaszany na policję i traci prawo jazdy (często wraz z pojazdem).
Zgłoś
fantastico 2015-12-30, 2:02 1
tranzystor napisał/a:

Dlaczego jesteś mało dowcipnym bezmózgiem?

Dlaczego jeździsz BWM??
Zgłoś
zły_skurwiel 2015-12-30, 2:16
typowa j🤬a k🤬a drogowa z niedoj🤬iem mózgowym
Zgłoś
TORnadziejaNETA 2015-12-30, 2:45
Ja p🤬le, następny ormowiec z j🤬ą kamerką... trzeba było go zatrzymać i doj🤬 mu garści a nie płakać na sadolu... :idzpanwc🤬j:

podpis użytkownika

Ponieważ szanuję dobro społeczne i spokój publiczny, nie wyrwę tych drzwi, aby rozprawić się z panem.
Zgłoś
s................e 2015-12-30, 3:25
Najgorsze jest to, że jak się w końcu rozp🤬oli, zabijając przy tym rodzinkę w samochodzie jadącym z przeciwnej strony to pewnie nikogo z kamerką w pobliżu nie będzie bo zostanie na światłach wcześniej
Zgłoś
M................h 2015-12-30, 4:43 3
wk🤬il sie,ze zadna z p🤬d nie wziela sie za wyprzedzenia tego dostawczaka SAm mam czasem zajebiste nerwy jak korek na 100m, a jedynie blokujacym ruch jest DOSTAWCZAK, zadnej c🤬j go nie wyprzewdzi bo sra po gadziach przekraczajac magiczne 70kmh, przez co ty do wyprzedzania masz juz klumne aut.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie