"nit for spit, co ma być to bendzie" powiedział Janusz w swoim wyj🤬ym 1,9 TDIku...
Na powyższym filmie widzimy bandę kretynów którzy swym zachowaniem na drodze chcą przedłużyć sobie małe ptaszki. Też jeżdżę dynamicznie i wyprzedzam zawalidrogi tam gdzie można pod warunkiem że ma to sens i nie naraża zbyt mnie oraz innych.
@up, no wlaśnie, a ten to się akurat nawyprzedzał
You need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you

podpis użytkownika
Sickening, weakening don't let another somber pariah consume your soulYou need straightening, toughening
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
W filmie Młode Wilki dobrze takich określono - tak wygląda chamstwo, jak się dobierze do pieniędzy.
powiedzialbym, ze debil... ale poznalem troche swiata, pojezdzilem po roznych drogach i powiem jedno : ja sie nie dziwie...
no k🤬a jak mozna inaczej ? wioska za wioską a miedzy nimi pola... ni c🤬ja tylko pola... stoi 1 smierdzaca stodola i pojeby dali znak ograniczenia do 50 i "teren zabudowany"
chcesz dojechac do celu i trase masz okolo 3 godzin a tu k🤬a tir za tirem, z naprzeciwka, na Twoim pasie... tiry wszedzie - brak porzadnych drog ekspresowych i autostrad.
jedzie przed Toba jakas babcia lub dziadzia... ewentualnie traktor... myslisz sobie - zaraz bedzie krotki odcinek 2 pasmowy, gdzie wolniejsze pojazdy zjada na wolny pas a przyblokowani ludzie smigna raz dwa bo "slimaki" sa na wolnym pasie... Taki c🤬j! Niema takich rzeczy w Polsce!
takich "wariatow" byloby o polowe mniej jakby te j🤬e drogi byly normalne...
ps. ciekawostka - zjazdy z autostrad. W innych krajach lagodne, ciagna sie jakis czas niczym dodatkowy pas i lagodnie odbijaja w prawo/lewo... w Polsce ?
zaby zaoszczedzic - trzeba wychamowac prawie do 0 bo zjazd 45 stopni... :/
zaplacisz za autostrade - jeb... remont autostrady oddanej do uzytku 2 laa wczesniej :/
ja p🤬le
wiem, ze "szypcy i wsciekli" z audi, golfow i bmw to pojeby... ale gdyby za afery gospodarcze pakowano by ludzi do wiezien... skonczylyby sie przekrety i zaczeliby budowac normalne drogi...
no k🤬a jak mozna inaczej ? wioska za wioską a miedzy nimi pola... ni c🤬ja tylko pola... stoi 1 smierdzaca stodola i pojeby dali znak ograniczenia do 50 i "teren zabudowany"

chcesz dojechac do celu i trase masz okolo 3 godzin a tu k🤬a tir za tirem, z naprzeciwka, na Twoim pasie... tiry wszedzie - brak porzadnych drog ekspresowych i autostrad.
jedzie przed Toba jakas babcia lub dziadzia... ewentualnie traktor... myslisz sobie - zaraz bedzie krotki odcinek 2 pasmowy, gdzie wolniejsze pojazdy zjada na wolny pas a przyblokowani ludzie smigna raz dwa bo "slimaki" sa na wolnym pasie... Taki c🤬j! Niema takich rzeczy w Polsce!
takich "wariatow" byloby o polowe mniej jakby te j🤬e drogi byly normalne...
ps. ciekawostka - zjazdy z autostrad. W innych krajach lagodne, ciagna sie jakis czas niczym dodatkowy pas i lagodnie odbijaja w prawo/lewo... w Polsce ?

zaplacisz za autostrade - jeb... remont autostrady oddanej do uzytku 2 laa wczesniej :/
ja p🤬le

Jak ja nie lubię takich gejów co sobie k🤬sa samochodem przedłużają

Najgorsze, że takie osoby najczęściej jeżdżą bez prawa jazdy. Bo po pierwsze stać je na to, po drugie jazda bez prawka to wykroczenie, a nie przestępstwo - patrz punkt pierwszy.
@Dzisiaj
Poznałeś trochę świata, pojeździłeś po różnych drogach... naprawdę? Przecież gość nie może wyprzedzić nie dlatego, że jest ograniczenie prędkości, bo gdzieś stodoła stoi i jest teren zabudowany i gość przestrzega przepisów ale dlatego, że z naprzeciwka ciągle coś jedzie...
Poznałeś trochę świata, pojeździłeś po różnych drogach... naprawdę? Przecież gość nie może wyprzedzić nie dlatego, że jest ograniczenie prędkości, bo gdzieś stodoła stoi i jest teren zabudowany i gość przestrzega przepisów ale dlatego, że z naprzeciwka ciągle coś jedzie...