ciekawe co ona wp🤬la trawę ???
widać ze na MCDonaldzie howana
widać ze na MCDonaldzie howana
Lileniaa napisał/a:
O jezu biedna...
No. Niebywałe biedna, przez to że głupia.
Nie wiem, czy słusznie, czy nie słusznie się czepiała, ale kretyn, który ją wrzucił pewnie będzie lżejszy o kilka tysięcy €, jak będzie musiał zapłacić za zniszczone rzeczy (np. smartfon, torebka i inne).
Justynka99 napisał/a:
Nie wiem, czy słusznie, czy nie słusznie się czepiała, ale kretyn, który ją wrzucił pewnie będzie lżejszy o kilka tysięcy €, jak będzie musiał zapłacić za zniszczone rzeczy (np. smartfon, torebka i inne).
W sumie dobry papuga to i próbę zabójstwa z tego zrobi. Aczkolwiek gdy ktoś nam każe żyć po swojemu, to ciężko opanować nerwy czasem.
Justynka99 napisał/a:
Powie w sądzie, że prawie zginęła bo np. nie umiała pływać i ten co ją wrzucił jeszcze pójdzie siedzieć. Dlatego lepiej trzymać nerwy na wodzy i nie dawać się prowokować

Nerwy nerwami. Lepiej poczekać aż pójdzie gdzieś w ustronne miejsce bez świadków i porządnie jej p🤬lnąć w kalafiora.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Sytuacja sprzed 2-3 tygodni z Niemiec.
Jako ciekawostkę dodam, ze nielegalnym jest wypuszczanie tam wymiarowych ryb do wody w zwiazku z czym baba chciała zmusić gościa do przestępstwa (uwolnienia ryby) przed zabiciem ryby :p efekt jak koń, każdy widzi jaki
Jako ciekawostkę dodam, ze nielegalnym jest wypuszczanie tam wymiarowych ryb do wody w zwiazku z czym baba chciała zmusić gościa do przestępstwa (uwolnienia ryby) przed zabiciem ryby :p efekt jak koń, każdy widzi jaki

podpis użytkownika
Putin la Puta Kaput
Ja lubię narwane księżniczki startujące z pazurami przeważnie po mocniejszym lepiku pokornieją . Cudowny widok i ta dezorientacja w oczach i ten pytajacy wzrok "czy ja naprawdę dostałam w ryj ?" Następnie płacz że bandyta ją pobił