Według opisu młodzieniec złamał rękę
W Brazylii już dwie ofiary śmiertelne tego wspaniałego trendu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2020-02-15, 9:29
ręka się zagoi, ale ile śmiechu było,
no debile
To jednak prawda że ludzie mają mniejsze mózgi niż kiedyś...
kilka przypadków śmiertelnych musi być żeby te młode umysły zaczęły myśleć
Driver19cm napisał/a:
I prawidłowo. Uwielbiam takie akcje. Szkoda, ze nie zaj***l tepym lbem o beton. Pdzeciez beton by zamortyzowal. Nie ma to jak znaleźć sobie taką j***na ofiarę losu i ja męczyć przez kolejne dwie klasy. Ahhh to były czasy..... Wyszukiwalismy takiego j***nego dałna, a później przez parę semestrów się go masakrowalo. He he. Pośmiewisko na cała szkołę. Teraz nieestety panuje poprawność polityczna i takie zasrane lebiody mogą sobie spokojnie żyć i funkcjonować. A szkoda. Byłoby co oglądać na sadoli
Wszyscy wiemy że to ty tym dałnem byłeś przez pare semestrów. I brakuje ci przecinka w nicku.
Jakieś dowody na te ofiary śmiertelne
Cos nie wyraznie wygladasz
A niech sie zabijają i łamią. Ameby nie mają prawa żyć...
"Wszyscy wiemy że to ty tym dałnem byłeś przez pare semestrów. I brakuje ci przecinka w nicku"
KORAS24 - jakoś twoja żona i matka twierdzą inaczej
Driver19cm napisał/a:
"Wszyscy wiemy że to ty tym dałnem byłeś przez pare semestrów. I brakuje ci przecinka w nicku"
KORAS24 - jakoś twoja żona i matka twierdzą inaczej
Masz rację, jego żona i matka twierdzą że jesteś dałnem nadal a nie tylko przez parę semestrów.
im jestem starszy tym historie jak to stary facet porwał dziecko i znęcał się nad nim w piwnicy okazują się miodem dla moich uszu.
Może kiedyś będzie usługa "pobij nastolatka"
wykupiłbym abonament
Mi się bardziej podobał Boiling Water Challenge.
sliwa0506 napisał/a:
Mi się bardziej podobał Boiling Water Challenge.
Ciekawszy byłby challenge ciekłym azotem.