👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

@kajtor Próbowałeś zabłysnąć ale jesteś zbyt słaby i dalej pozostajesz w cieniu. Przykro mi.

najpierw trzeba się zjarać a później słuchać lepsze efekty a jak zwie się nutka z tym pingwinem?
dobra już mam "Emalkay - When I Look At You"
dobra już mam "Emalkay - When I Look At You"

te wasze komentarze i tak nie zmieniaja faktu ze ta papuga jest kozacka:P

Moose Elkson napisał/a:
Czekam na wytłumaczenie stwierdzenia "z dubstepu zrobiła się kultura", mister.
Pierw musisz zrozumieć czym jest kultura. Bo to wyrażenie ma więcej znaczeń niż sobie zdajesz sprawę. MONDRZE się, bo studiowałem kulturoznawstwo.

Już widać jaki ludzie lubiący/wykonujący dubstep się zachowują -> jak psychicznie ułomne ptaszyska.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie