👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Cytat:
Z dubstepu zrobiła się kultura
Zapoznaj się ze znaczeniem terminu "kultura", bo skazujesz naszą cywilizację na marny koniec.

Dla mnie to nawet może być i GIMBO-kultura, dubstep'a powinno sie zabronic na sadisticu!

@up
jak ktoś mówi na coś (co jemu akurat się nie podoba) "gówno" - to musi być bardzo ograniczonym człowiekiem...
ja nie lubię popu,metalu czy muzyki klasycznej - ale nie mówię na to gówno, bo o gustach się nie dyskutuje.
ale zawsze znajdą się "mądrzejsi" od innych hajterzy,którzy wiedzą co dobre dla świata i muszę koniecznie tą opinią ze światem się podzielić
jak ktoś mówi na coś (co jemu akurat się nie podoba) "gówno" - to musi być bardzo ograniczonym człowiekiem...
ja nie lubię popu,metalu czy muzyki klasycznej - ale nie mówię na to gówno, bo o gustach się nie dyskutuje.
ale zawsze znajdą się "mądrzejsi" od innych hajterzy,którzy wiedzą co dobre dla świata i muszę koniecznie tą opinią ze światem się podzielić

@up
ja nie lubię techno, house itp. co nie zmienia faktu, że dubstep to gówno
ja nie lubię techno, house itp. co nie zmienia faktu, że dubstep to gówno

boocheno napisał/a:
@up
Tym stwierdzeniem przegrywasz z miejsca każdą dyskusję, bro. Rozmówca może słusznie uznać cię za ograniczonego. "Dzieląc się ze światem tą opinią" dyskutujesz o cudzych gustach właśnie. Robisz to wiele razy każdego dnia nawet.

Papuga daje rade , co to za kawałek? Do Hejterów: Japa śledzie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie