Kolejna dawka kardiochirurgów z białorusi chcących przeprowadzać darmowe operacje na Polskiej straży granicznej.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A słyszałam, że to my się tam pchamy po ziemniaki, sól i gryczkę XD
konto usunięte
2024-05-29, 17:34
Gdzie jest posłanka Ochojska z posłem Sterczewskim, się pytam się?
Niestety to pokazuje słabość naszego państwa. Płot porażka bo wiele osób na tym miało zarobić, jakość płotu to już obojętna. Służby dramat,.gość daje się dźgnąć nożykiem. Brak szkolenie i przyjęcia po rodzinie. Rząd nie potrafi zdecydować np o strzelaniu gumowymi kulami .
zipi
2024-05-29, 17:51
Lobo24 napisał/a:
Dokładnie tak jak w TV mówili. Samie kobiety i dzieci.
w całym TVN mowili ze kobiety i dzieci, wiec mowili prawdę, OK ? każdy kto ogladał TVN jest dla mnie podczłowiekiem nawet gorszym niż te mohery od tvp.
niech ktoś wyślę ten film do tej pani podporucznik co kazała ich przytulać
Wypsikać jakimś gazem paraliżującym i niech leżą.
Powinni tam zrobić coś na wzór granicy między koreą południową, a północną i problem by się rozwiązał szybko. Ale nasi rządzący wolą obrzucać się błotem i kasować chajs za łatwą kadencję.
Kolejni wyborcy obecnego rządu. Powyborach ue ich wpuszcza
Gdyby kazać im sp🤬aIać w ich języku to by odeszli.
kontownik napisał/a:
i wtedy by trzeba było dać im azyl bo są na terytorium RP
idiotów nie sieją
Przecież płot stoi dokładnie tak, jak chciałby tego Einstein z pierwszego postu.
Słupy graniczne RP są za plecami wstecznych inżynierów widocznych na filmie.