👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Może bym i go wysłuchał do połowy, ale poziom jego retoryki jest po prostu uwłaczający. Ładnie nam tas reprezentuje -.-
Nie mam pojęcia po co ludzie nagrywają tego typu filmy. Prawda jest taka, że w Ameryce mieszkają w większości po prostu debile. Jeden koleś - 'złota rączka' zbudował sobie z pomocą kilku znajomych budowlańców dom i wszystko przy tym porobił, ale żeby podłączyć stereo wzywał firmę.

@ ~mcmt
To masz zajebistą analizę skoro koleś chciał ciężarówkę wyprzedzić (albo i cały ich łańcuszek) i siłą rzeczy nie miał później gdzie zjechać, aby ustąpić pasa Hrabiemu z Burakowa. Zaiste, chędogi z Grzesia cham.
To masz zajebistą analizę skoro koleś chciał ciężarówkę wyprzedzić (albo i cały ich łańcuszek) i siłą rzeczy nie miał później gdzie zjechać, aby ustąpić pasa Hrabiemu z Burakowa. Zaiste, chędogi z Grzesia cham.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie