Jeszcze Polska nie zginęła poki my wtargniemy
Co nam zapora opór wzięła palnikiem my przetniemy
Marsz Marsz Mohammad ...
z ziemii obcej do Polski
Ze swym przewodem, przejdziesz przez zagrodę
Co nam zapora opór wzięła palnikiem my przetniemy
Marsz Marsz Mohammad ...
z ziemii obcej do Polski
Ze swym przewodem, przejdziesz przez zagrodę
Na ptaki działa jak jednego martwego powiesi się na drzewie. Wtedy reszta widzi i się nie zbliża.
Tak mi się skojarzyło
Tak mi się skojarzyło
I co z tego że nasi chronią wschodnią granicę, narażając swoje życie gdy rudy pozwala by od zachodu Niemcy nam przewzlali tabuny inżynierów.....
podpis użytkownika
Nawet o mnie nie pomyśl
Prąd mają z Białorusi.
To oficjalne info:
wiadomosci.onet.pl/politico/prad-z-kontrowersyjnego-bialoruskiego-reak...
To oficjalne info:
wiadomosci.onet.pl/politico/prad-z-kontrowersyjnego-bialoruskiego-reak...
psyhepl napisał/a:
To wygląda bardziej na jakiś palnik
Atom k🤬a, atom biorą z elektrowni Białoruskich, takie zacowafane kraje mają prąd atomowy a takie Polacy dalej z węgla ciekawe kto tu jest mądry a kto głupi?
jest proste rozwiązanie, jedna ustawa, która mówi , że w momencie popełniania przestępstwa - przestępca nie ma żadnych praw .... i można w dowolny sposób powstrzymać przestępcę....najlepiej zabijając przestępcę.... i nawet można sprzedawać bilety na strzelnice na granicy, budżet zarobi, gw🤬townie spadnie liczba przekraczających granicę a niedzielni strzelcy nabiorą doświadczenia... same plusy,,,, żydy tak robią od 30-40 lat i wszyscy mają to gdzieś.....
szlugi napisał/a:
Niech się c🤬j nie boi strzelić
Nie c🤬j kretynie, tylko Pan Strażnik Graniczny / Żołnierz.
Pilnują żeby te brudasy do nas nie wnikały, powinno się ich szanować.
Szary_Jeleń napisał/a:
Nie c🤬j kretynie, tylko Pan Strażnik Graniczny / Żołnierz.
Pilnują żeby te brudasy do nas nie wnikały, powinno się ich szanować.
I wierze w to ze oni by chetnie skorzystali z tej swojej broni, tylko im k🤬a oficjele zabraniaja.
Duzo latwiej by bylo truchlo do worka "na smiecia" zgarniac niz sie z tałatajstwem jak w ten sposób p🤬lic.
No ale... Polska.