Myślę że to tylko kwestia czasu kiedy będziemy mieli swoją reprezentację w tych elitarnych zawodach .
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Faktyczne, trzeba być zdrowo jebniętym, aby amortyzować upadek kartonami. Wszyscy wiemy co one zrobiły z Hanką i jak się to dla niej skończyło. Idiota bez instynktu samozachowawczego.
Lepiej jakby te deski na płasko nie były tylko kantem w górę.
O tak, wtedy rudy brodaty idiota miałby większe pole do popisu .
jest szansa, że się nie rozmnoży..
To na zachodzie takie rozrywki, a rudy po przeszczepach jest, dostanie tęczowy puchar
Słychać że to jego nie jedyny oddany skok.
Przypomniał mi się film idiokracja, tylko, że za pierwszym razem traktowałem go jako komedię, a teraz zaczynam patrzeć na niego jak na dokument.
Trzeba mieć jaja, żeby tak skoczyć pierwszy raz.
Później już nie...
Przypomniał mi się film idiokracja, tylko, że za pierwszym razem traktowałem go jako komedię, a teraz zaczynam patrzeć na niego jak na dokument.
Na końcu mógł sobie helu wciągnąć zanim coś powiedział.
Mistrz krocza jest tylko jeden!