a ty tępaczku nie szanujesz ludzkiej pracy?
prace szanuje jak najbardziej tylko pokaz mi gdzie tu jest k🤬a praca

o widze tu wielu czlonkow rodzin utrzymywanych przez takich tepych k🤬sow
![]()
c🤬j czy straz miejska czy ktokolwiek inny. ciekawe czy bylbys taki madry gdyby w trakcie pracy podszedl do ciebie taki cwaniaczek i zaczal cie filmowac czekajac na najmniejszy blad a ty bys mu mogl gowno zrobic

c🤬j czy straz miejska czy ktokolwiek inny. ciekawe czy bylbys taki madry gdyby w trakcie pracy podszedl do ciebie taki cwaniaczek i zaczal cie filmowac czekajac na najmniejszy blad a ty bys mu mogl gowno zrobic
daj staremu relanium

o widze tu wielu czlonkow rodzin utrzymywanych przez takich tepych k🤬sow
![]()
prace szanuje jak najbardziej tylko pokaz mi gdzie tu jest k🤬a praca![]()
nie kazdy musi nak🤬iać na budowie po 10 godzin 43 lata a p🤬li jak dzieciak
No i c🤬j - prawo na to zezwala, że można nagrywać. Jeżeli komuś nie pasuje, że go mogą nagrywać, to niech zmieni zawód, jak mu tak źle. Co z tego, że gość czeka na błąd - pracuj tak, żeby błędów nie popełnić, a jak popełniasz błąd jeden za drugim, to po prostu zajmujesz się nie tym co trzeba...
Pierwszy błąd ci kuglarze zrobili, że w ogóle typa zaczepili, a później się tylko pogrążali w kolejnych...
podpis użytkownika
Smak '80 lat...

podpis użytkownika
nie bądź fajka i weź no kliknij-http://skroc.pl/7cb3b
daj staremu relanium![]()
i nie przezywaj tak tego filmu
![]()
zadne ziolka nie sa potrzebne, za to przydala by sie porzadna selekcja tych "dziennikarzy"i testy sprawnosciowe dla sm i policji

A ledwo usłyszał o policji to zaczął uciekać i wykrzykiwać, że jest "dziennikarzem".
Powinien dziękować strażnikowi, że nie oberwał z pałki i z gazu. Wtedy może by się nauczył respektować prawo(chodzi tu o konieczność wykonywania poleceń funkcjonariusza).
Zaraz dzieci się odezwą, że bronię SM. Otóż osobiście jestem za tym, by połączyć te dwie instytucje w jedną.
A co do autora filmiku, to jeśli wszyscy "dziennikarze" są tacy, to aż strach.