📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
26 minut temu

przede wszystkim pan niby strażnik wjejski powinien poinformowac ze zostajesz zatrzymany do czasu przyjazdu policji a tak to śmiało możesz mu kręcic sprawe o pozbawienie wolności osobistej

Typowy cwaniaczek.
A ledwo usłyszał o policji to zaczął uciekać i wykrzykiwać, że jest "dziennikarzem".
Powinien dziękować strażnikowi, że nie oberwał z pałki i z gazu. Wtedy może by się nauczył respektować prawo(chodzi tu o konieczność wykonywania poleceń funkcjonariusza).
Zaraz dzieci się odezwą, że bronię SM. Otóż osobiście jestem za tym, by połączyć te dwie instytucje w jedną.
A co do autora filmiku, to jeśli wszyscy "dziennikarze" są tacy, to aż strach.
A ledwo usłyszał o policji to zaczął uciekać i wykrzykiwać, że jest "dziennikarzem".
Powinien dziękować strażnikowi, że nie oberwał z pałki i z gazu. Wtedy może by się nauczył respektować prawo(chodzi tu o konieczność wykonywania poleceń funkcjonariusza).
Zaraz dzieci się odezwą, że bronię SM. Otóż osobiście jestem za tym, by połączyć te dwie instytucje w jedną.
A co do autora filmiku, to jeśli wszyscy "dziennikarze" są tacy, to aż strach.

Potty bronisz SM oczywiscie ze tak. Bardzo dobrze robi ze ich pilnuje bo to z jego pieniedzy moich twoich idzie na tyhc darmozjadow. Ma prawo robic takie poczynania. Tylko oni sie denerwuja bo teraz nie moga udawac i nie robic nic. Brawo dla tego Pana.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie