Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Jakubbu 2013-12-17, 19:29 2
lazi taka k🤬a z kamera i dupe truje cwaniaczkuajc jeszcze przy tym
Zgłoś
weynrob 2013-12-17, 19:41 71
o widze tu wielu czlonkow rodzin utrzymywanych przez takich tepych k🤬sow

xts napisał/a:

a ty tępaczku nie szanujesz ludzkiej pracy?

prace szanuje jak najbardziej tylko pokaz mi gdzie tu jest k🤬a praca
Zgłoś
maderfakermen 2013-12-17, 19:43
wsiury j🤬e.
Zgłoś
Jakubbu 2013-12-17, 19:43
weynrob napisał/a:

c🤬j czy straz miejska czy ktokolwiek inny. ciekawe czy bylbys taki madry gdyby w trakcie pracy podszedl do ciebie taki cwaniaczek i zaczal cie filmowac czekajac na najmniejszy blad a ty bys mu mogl gowno zrobic
Zgłoś
gin 2013-12-17, 19:44 13
Skoro dziad jest na służbie to każdy z nas ma prawo chodzić za nim z kamerką i nagrywać. Jak to nie pasuje jednemu burakowi czy drugiemu to niech idzie zap🤬lać do fabryki. Wk🤬ia mnie, że banda nieogarniętych ludzi siedzi przy tych fotoradarach. Gdyby jeszcze ustawiali je tak jak zaleca producent i zgodnie z prawem oznaczali miejsca kontroli radarowej to bym się nie przyp🤬alał. Instytucja która ma służyć ludziom zajmuje się ich gnębieniem. Gdyby jeszcze trzymali się w jakikolwiek sposób prawa...
Zgłoś
lubom123@o2.pl 2013-12-17, 19:45
przede wszystkim pan niby strażnik wjejski powinien poinformowac ze zostajesz zatrzymany do czasu przyjazdu policji a tak to śmiało możesz mu kręcic sprawe o pozbawienie wolności osobistej
Zgłoś
g................k 2013-12-17, 19:49 1
myślałem, że ten operator kamery rozpłacze się hehe:D Dobra ciota zamiast być stanowczym to k🤬a ucieka.. Jak jest taki pewny prawa poszedł by z nimi poczekał na policję i tyle. Swoją drogą to straż miejska nie ma testów sprawnościowych?? takie grube coś nie złapało by nawet emeryta.. i jeszcze ten tekst "a bieganie to jest uciekanie??" HAHAHA nie k🤬a bieganie to jest poddanie się.. Jak mają nagrywać to straż to też niech wezmą kogoś kompetentnego i konkretnego:)) Straży miejskiej nie trawie ale jestem obiektywny i nie wrzucam wszystkich do jednego wora.
Zgłoś
weynrob 2013-12-17, 19:51
Jakubbu napisał/a:

c🤬j czy straz miejska czy ktokolwiek inny. ciekawe czy bylbys taki madry gdyby w trakcie pracy podszedl do ciebie taki cwaniaczek i zaczal cie filmowac czekajac na najmniejszy blad a ty bys mu mogl gowno zrobic

daj staremu relanium i nie przezywaj tak tego filmu
Zgłoś
b................7 2013-12-17, 19:52
weynrob napisał/a:

prace szanuje jak najbardziej tylko pokaz mi gdzie tu jest k🤬a praca

nie kazdy musi nak🤬iać na budowie po 10 godzin 43 lata a p🤬li jak dzieciak
Zgłoś
Majozen 2013-12-17, 19:54 1
Moje miasto, takie piękne...
Zgłoś
stery_srh 2013-12-17, 19:54 11
Jakubbu napisał/a:

No i c🤬j - prawo na to zezwala, że można nagrywać. Jeżeli komuś nie pasuje, że go mogą nagrywać, to niech zmieni zawód, jak mu tak źle. Co z tego, że gość czeka na błąd - pracuj tak, żeby błędów nie popełnić, a jak popełniasz błąd jeden za drugim, to po prostu zajmujesz się nie tym co trzeba...
Pierwszy błąd ci kuglarze zrobili, że w ogóle typa zaczepili, a później się tylko pogrążali w kolejnych...

podpis użytkownika

Smak '80 lat...
Zgłoś
rufi145 2013-12-17, 19:54 1
Wyszczekany jest:D ale to mi sie podoba leci piwko

podpis użytkownika

nie bądź fajka i weź no kliknij-http://skroc.pl/7cb3b
Zgłoś
Jakubbu 2013-12-17, 19:56
weynrob napisał/a:

daj staremu relanium i nie przezywaj tak tego filmu

zadne ziolka nie sa potrzebne, za to przydala by sie porzadna selekcja tych "dziennikarzy"i testy sprawnosciowe dla sm i policji
Zgłoś
p................y 2013-12-17, 19:56 1
Typowy cwaniaczek.
A ledwo usłyszał o policji to zaczął uciekać i wykrzykiwać, że jest "dziennikarzem".
Powinien dziękować strażnikowi, że nie oberwał z pałki i z gazu. Wtedy może by się nauczył respektować prawo(chodzi tu o konieczność wykonywania poleceń funkcjonariusza).
Zaraz dzieci się odezwą, że bronię SM. Otóż osobiście jestem za tym, by połączyć te dwie instytucje w jedną.
A co do autora filmiku, to jeśli wszyscy "dziennikarze" są tacy, to aż strach.
Zgłoś
S................i 2013-12-17, 19:59
Potty bronisz SM oczywiscie ze tak. Bardzo dobrze robi ze ich pilnuje bo to z jego pieniedzy moich twoich idzie na tyhc darmozjadow. Ma prawo robic takie poczynania. Tylko oni sie denerwuja bo teraz nie moga udawac i nie robic nic. Brawo dla tego Pana.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie