Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 6:58
WujekMajkel 2020-03-25, 9:20 11
Dzwońcie po egzorcystę jakiegoś czy coś.
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-25, 9:21 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
chocho 2020-03-25, 9:25 56
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~_Yarko_ 2020-03-25, 9:26 18
Zgłoś
mygyry 2020-03-25, 9:30 3
Za stara
Zgłoś
roman970227 2020-03-25, 9:57 8
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-25, 10:00 1
Cos dla psiarzy moga sobie zwalic.
Zgłoś
htp 2020-03-25, 10:00 26
Zgłoś
MrNeko 2020-03-25, 10:06 15
Zgłoś
russian-roulette 2020-03-25, 11:04 2
Kiedyś żałowałem, że nie mogę mieć dzieci. Dziś jestem z tego powodu szczęśliwy
Zgłoś
Gruby Brzuch 2020-03-25, 11:13
Powinien ją przebadać jakiś weterynarz.
Zgłoś
nowynick 2020-03-25, 11:47
MrNeko napisał/a:

Dalej można brać bo u kotów i ludzi inaczej się liczy lata

mogłeś mi to powiedzieć zanim zwaliłem konia
Zgłoś
maki1981 2020-03-25, 11:51 6
russian-roulette napisał/a:

Kiedyś żałowałem, że nie mogę mieć dzieci. Dziś jestem z tego powodu szczęśliwy

Mikropenis to nie jest już problem. Możesz wykonać pobranie nasienia poprzez biopsję np metodą microTESE i zapłodnić jakąś kobietę metodą invitro. Zaufaj mi, jestem ekspertem, pracuję w szpitalu na oddziale pediatrycznym jako asystent proktologa (nawilżam odbytnice przed wziernikowaniem).
Zgłoś
russian-roulette 2020-03-25, 12:29 5
maki1981 napisał/a:

Mikropenis to nie jest już problem. Możesz wykonać pobranie nasienia poprzez biopsję np metodą microTESE i zapłodnić jakąś kobietę metodą invitro. Zaufaj mi, jestem ekspertem, pracuję w szpitalu na oddziale pediatrycznym jako asystent proktologa (nawilżam odbytnice przed wziernikowaniem).

Szkoda cioto, że nie skumałeś np tego, że moja żona może nie mieć dzieci. Chciałeś zabłysnąć a zrobiłeś z siebie kompletnego przygłupa bez szkoły.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem