Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
karinata 2015-12-03, 1:10 59
Jeśli karma faktycznie wzięła sprawy w swoje ręce, to ta ciota, która nie zjechała na prawy pas po wyprzedzeniu, powinna zaraz złapać kapcia.

podpis użytkownika

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
~Velture 2015-12-03, 1:12 8
Baba prowadzi a córka nagrywa pionowo i w najlepszym momencie sp🤬oliła nagranie...

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Nikodem_Szulcc 2015-12-03, 4:16 1
Hondą nie zepchniesz nikogo z drogi... Wyprzedzic wyprzedzisz, ale nie zepchniesz
Zgłoś
RockyWood 2015-12-03, 6:33 2
a w kabinie nawilżacz w razie W

podpis użytkownika

Rock.
Zgłoś
Catar 2015-12-03, 7:08
karinata napisał/a:

Jeśli karma faktycznie wzięła sprawy w swoje ręce, to ta ciota, która nie zjechała na prawy pas po wyprzedzeniu, powinna zaraz złapać kapcia.

Przeczytaj opis jeszcze raz
Zgłoś
karinata 2015-12-03, 11:16 21
Po ponownym przeczytaniu opisu stwierdzam, że jeśli karma faktycznie wzięła sprawy w swoje ręce, to ta ciota, która nie zjechała na prawy pas po wyprzedzeniu, powinna zaraz złapać kapcia.

podpis użytkownika

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach.
Zgłoś
p................o 2015-12-03, 12:53 2
faken idjets, kol nał najny łan łan
Zgłoś
MariolaBezPindola 2015-12-03, 18:47
taa, dzwoń na psy ... k🤬y j🤬e :/
Zgłoś
lysout 2015-12-03, 19:04 7
MariolaBezPindola napisał/a:

taa, dzwoń na psy ... k🤬y j🤬e :/

najn łan łan a nie najn najn seven głupia c🤬o.
911 to nr alarmowy, a nie na psiarnię.
Zgłoś
MariolaBezPindola 2015-12-03, 21:59
@up ty sie k🤬o spoleczniaku nie martw o innych. jedzie karetka do zbitej lampy, a zarz psy ! p🤬lcie sie sprzedawczyki i dbajcie o swoje dupsko. HWDP !
Zgłoś
lysout 2015-12-03, 22:09
MariolaBezPindola napisał/a:

@up ty sie k🤬o spoleczniaku nie martw o innych. jedzie karetka do zbitej lampy, a zarz psy ! p🤬lcie sie sprzedawczyki i dbajcie o swoje dupsko. HWDP !

Pomyslalem co odpisac i spojrzalem na twoj awatar
Zgłoś
Tafariel 2015-12-03, 22:23
O, a ja dziś swoją Hondę oddałem na złom a i gwiazdka w nawiasach! [*]

podpis użytkownika

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
P................2 2015-12-03, 23:38
Jedno mi wyjaśnijcie - czemu ta k🤬a jedzie cały czas lewym pasem i wyprzedza z różnicą prędkości 5 km/h?
Zgłoś
Catar 2015-12-04, 5:23
jak w opisie, idiota probowal wczesniej zepchnac , samochod, z ktorego to nagrywali. Moze to widzieli i go chcieli zblokowac
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie