Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
konto usunięte 2010-07-05, 16:46 12
realus napisał/a:

jakby ktos nie zaczaił o co biega to w okularkch koles jest ślepy

Czyli bez okularów, to już widzi?
Zgłoś
realus 2010-07-05, 18:18 1
tak dokładnie o to mi chodziło
Zgłoś
matx 2010-07-05, 19:48
to portugalczycy a nie amerykanie, zanim powiesz kto jest idiota nauczy sie jezyka.
Zgłoś
Magik2501 2010-07-05, 22:57
Oj tam, każdemu się zdarza.
Rozumiem, jakby miał łeb urwany, albo jego gałki oczne siedziały na fotelu obok niego, wtedy bardziej oczywiste, że kolo kiepsko się orientuje co się wokół niego dzieje.
Zgłoś
Yorgen 2010-07-05, 23:37
Po raz pierwszy złapałem się na tym że zrobiłem facepalma tak po prostu od siebie, widząc ten filmik.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-06, 0:02
zrobiłem podobnie kiedyś, wypadek zwykły a nie idiotyzm
Zgłoś
Gszysztow 2010-07-06, 0:18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-06, 0:35
Że ludzie ciągle potrzebują na to dowodów.

PS To chyba nie ameryak tak ktw.
Zgłoś
realus 2010-07-06, 12:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-07-08, 12:21
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem