Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
SpeedyG Wczoraj 8:51 4
ra0mir napisał/a:

A co to jest napisane na talerzu u pierwszej pani? - 20.
Tak (przynajmniej u pierwszej) mają po 110 kg na sztandze.
To nie jest mało i 3/4 z tutaj się śmiejących obsrałoby to samo co one.
Tak że ten...

To są funty idioto. Miara hamerykańska. Sobie przelicz.
Zgłoś
Jebanany Wczoraj 9:25
Fajny czelendż akurat, przynajmniej można oczekiwać więcej filmików wypadków a to na plus
Zgłoś
Budrys2000 Wczoraj 9:33
tars napisał/a:

9/10 sadolowych piwniczaków by ze 110-kilogramową sztangą nie zrobiło przysiadu

8 na 10 nie zrobiłoby przysiadu nawet bez sztangi
Zgłoś
Szary_Jeleń Wczoraj 9:42
Dźwiganie ciężarów to czysta głupota.
Zgłoś
Damianos88 Wczoraj 9:45 1
A później ci wszyscy kulturyści płaczą w telewizji albo w internecie że on tyle kontuzji miał bo tak ciężko trenował 😆
Zgłoś
murmur Wczoraj 10:08
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
aligator Wczoraj 10:35 3
SpeedyG napisał/a:

W hameryce są dolary a nie funty a na sztandze ja też widzę dwie 20 na stronie i chyba 5 kg więc razem ze sztangą wychodzi 110 kg
Zgłoś
UrShadow Wczoraj 11:25 1
aligator napisał/a:

W hameryce są dolary a nie funty a na sztandze ja też widzę dwie 20 na stronie i chyba 5 kg więc razem ze sztangą wychodzi 110 kg

Pragnę zauważyć, że funt (LB) to również jednostka masy w systemie Imperialnym (1 lb ~ 0.45 kg ). Funt - wiki
Zgłoś
Banan1494 Wczoraj 11:25 2
aligator napisał/a:

bądź konsekwentny, 110 dolarów
Zgłoś
tars Wczoraj 12:01 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
PsikutaBezS Wczoraj 12:21
Zgłoś
tars Wczoraj 13:13 2
Zgłoś
Selekcjoner Wczoraj 13:17
tars napisał/a:

Jak mają po tym przysiadzie skończyć Ronnie Coleman to lepiej niech nie robią
Zgłoś
~Henryk_Kukułka Wczoraj 13:45 3
SpeedyG napisał/a:

Niepotrzebnie ubliżasz, a do tego się zbłaźniłeś. Fizycznie niemożliwe uzyskać taką wagę w tym rozmiarze z pełnego metalu, ogumowane albo z otworami, tak, ale nie pełne. Do tego olimpijskie nie występują 20 lbs, tylko 22 lbs - 10 kg.

I jeszcze jedno, to nie w "hameryce", tylko w kacapowni - tu widoczna ta siłownia i te talerze instagram.com/stories/highlights/17936200586978469/
Zgłoś
BatmanBB Wczoraj 14:07 1
tars napisał/a:

Ja tam wolę dobrą książkę przeczytać. Treningi siłowe są dla troglodytów - ludzi iście prymitywnych. Mam tą nieprzyjemność znać dwóch takich jegomościów, co to bicepsy większe od głowy mają i zawsze gdy ich widzę, zastanawiam się, jak oni są w stanie sobie buty zawiązać. I nie, nie mam tu na myśli barier związanych z ich budową ciała, lecz tych związanych z wynaturzoną i zaiste marną inteligencją 😅 podczas dysputy z nimi (co jednak jest sporym nadużyciem) ma się nieodparte wrażenie, że przede mną kura stoi, a nie człowiek.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem